2777
2789
عنوان

چرا من اینقد شبا ترس دارم 😭😭

241 بازدید | 17 پست

الان ک شوهرم هست ...ولی بعضی وقتا ک شب کار هست از ترس میخوام دیوونه بشم ..خصوصا از ترس جن 

همش تو ذهنم فکرای بد میاد 

از الان غصه شبکاریاشو دارم 

مامانم شهرستان ..خونه مادرشوهر هم راحت نیستم 

خونمون هم آپارتمانی 

در اتاق خوابامون همیشه میبندم ..الان فکر کردم در بسته هست رفتم دستشویی اومدم بیرون دیدم در بازه هزار تا فکر و خیال احمقانه اومده تو ذهنم 😭😭😭

چیکار کنم بهم دلداری بدین توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جن خانتان هسم بعد یادم می بهت آنکه به من حد داغ بعد ده خود .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

پروبال نده به فکرو خیالت چون توهم میزنی بدتر میترسی

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

از یه جایی استارت خورده

داستان ترسناکی فیلمی چیزی

نباید بهش فکر کنی

منم الان بشینم به این چیزا فکر کنم یا داستان ترسناک بخونم همینجوری میشم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
من جن خانتان هسم بعد یادم می بهت آنکه به من حد داغ بعد ده خود .

خدارو خوش نمیاد 

بیشتر ترسوندیش

منم اضطراب دارم خیلی میترسم. کاش درک کنیم طرف مقابلمون حالش خوب نیس سربسرش نذاریم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

از یه جایی استارت خورده داستان ترسناکی فیلمی چیزی نباید بهش فکر کنی منم الان بشینم به این چیزا فک ...

وابمونه اینستا یه تیکه فیلم ترسناک دیدم نشستم ب کامنت خوندن دیگع اون آدم سابق نشدم

وابمونه اینستا یه تیکه فیلم ترسناک دیدم نشستم ب کامنت خوندن دیگع اون آدم سابق نشدم

بجاش کلیپهای شاد ببین

من پنیک دارم الان از اضطراب دستام گزگز میکنه چرا چون خبر فوت همسایه قبلیمون رو شنیدم

تا چندروز حالمو میگیره هی حمله اضطرابی میاد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

یه مدت که ادامه ندی و چیزی نبینی و نخونی درست میشه

اعتماد کن بهم

منم همبنجوری بودم یه مدت

سعی میکردم بهش فکر نکنم تا میومد توی ذهنم سریع و عمدی فکرمو منحرف میکردم

تو هم سعی کن همینکارو بکنی بعد از یه مدت میبینی خوب شدی و دیگه نمیترسی

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
بجاش کلیپهای شاد ببین من پنیک دارم الان از اضطراب دستام گزگز میکنه چرا چون خبر فوت همسایه قبلیمون ر ...

آخ عزیزم الهی بگردم انشالله خوب شی 

اینطوری ک با هر خبری پشتت همیشه میلرزه