2777
2789

دعوای بدی کردیم گذاشت از خونه رفت بیرون احتمالا استخر رفته ولی مطمئن نیستم،خسته شدم تا الان منتظرش موندم کلید گذاشتم پشت در بمونه ک اگه نصف شبم اومد نتونه در باز کنه اعصابمو ریخته بهم…….احتمالا میره خونه ی مادرش …..ولی دیگه هیچ اهمیتی برام نداره کاش خراب نمیکرد این چند روز آخرو….داریم زندگی میکنیم جشنمون قرار بود خرداد باشه تالار گرفتیم و همه کارارو انجام دادیم ولی امشب حرفای خیلیییی بدی بهم زدیم……🥺😭😭😭حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید برادر بگیر بخواب بزار بیاد 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سر چی دعواتون شد؟

سر اینکه من بغل مادرشوهرم زندگی میکنم و ایشون کلید داره و هربار ب ی بهونه ای همسرم میگه بیاد خونمون وقتی نیستیم ….چند بار با زبون خوش ازش خواهش کردم ک نکنه گفتم خوشم نمیاد وقتی خودم نیستم و خونه نامرتبه کسی بیاد انگار نه انگار امشب دیگه ب دعوا ختم شد

سر اینکه من بغل مادرشوهرم زندگی میکنم و ایشون کلید داره و هربار ب ی بهونه ای همسرم میگه بیاد خونمون ...

نمیدونم چی بگم اما حساسیتت به جا بود خب

کلیدو ور دار 

سر فرصت باهم صحبت کنین

سر اینکه من بغل مادرشوهرم زندگی میکنم و ایشون کلید داره و هربار ب ی بهونه ای همسرم میگه بیاد خونمون ...

اشکال نداره یباردوبار دعوا میشه ولی حساب کارمیاد دستشون ولی خب باحرف هم حل شدنیه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️