2777
2789
عنوان

دوستان میشه بیاید این تاپیک

32 بازدید | 3 پست

نکته : (این تاپیک از زبان یک مرده و تاپیک من نیست گفت که بیام اینجا با شما به اشتراک بگذارم و نظرات شمارو بدونه) سلام دوستان راستش من خیلی دوست دارم که توی هالیوود که صنعت فیلم سازی آمریکاست و بزرگترین صنعت فیلم سازی جهانه بازیگری کنم و استعدادش رو هم دارم و استعداد خوانندگی هم دارم و می‌خوام اونجا خوانندگی هم کنم و صدام خیلی خوبه در حدی که با بهترین خواننده های رقابت میکنه

ولی من چون مسلمونم و دین اسلام هم اجازه این کار رو نمیده که تو توی فیلم یه فنر رو بغل کنی ماچش کنی بهم نزدیک بشید و اینا نمیتونم که علاقه و استعدادم رو شکوفا کنم حالا نمیدونم که چکار کنم ممنون میشم شما راهنمایی کنید

دهنم ثبت عدد صخره ته .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان صدا زبان انکلیسی بدون لهجه قیافه تیپ هیکل اقامت پول فراوون  رو داری و فقط مشکل اینه ...

این تاپیک که همونطور که گعتم برای من نیست از زبان یک مرده ولی آره ماشاءالله همه اینارو داره