piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 عنوان میخوام به یکی از نزدیکانش بگم که خونوادش زندگی مارو کردن جهنم 163 بازدید | 13 پست ولی براساس سابقه شون میدونم حرفام به هیچ جا نیستننمیدونم بگم یانه این فرد نزدیکه بهش اصن چی بگم چجوری بگم بارها گفتم ولی نفهمیدن 1403/02/30 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parak12 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 754 بی فایده ستهیچی نگوو باشون قاطی نشورفت و آمد بسیار کم و حفظ حریم و حرمت ها
piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 بی فایده ست هیچی نگو و باشون قاطی نشو رفت و آمد بسیار کم و حفظ حریم و حرمت ها خستم کم اوردم من همه جوره رعایت کردم اما شوهر خدا زدم نمیخواد متوجه بشه
piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 ن نگو فقط بما که میرسه خودشونو میزنن له اون راه خیلی خستم کم اوردم نمیتونم نگم
mmonikaa23 عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 713 فقط بما که میرسه خودشونو میزنن له اون راه خیلی خستم کم اوردم نمیتونم نگم من نامزد کردم ببین مادرش دمار از روزگار من در آورده اما میدونم گفتن چه به همسرت چه به اطرافیان دردی رو دوا نمیکنه
parak12 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 754 خستم کم اوردم من همه جوره رعایت کردم اما شوهر خدا زدم نمیخواد متوجه بشه اونو ول کنبزار برهچون بگی نرو هم اعصاب خوردیش برا خودتههیشکی نمیتونه خانوادشو دور بندازه
mmonikaa23 عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 713 فقط بما که میرسه خودشونو میزنن له اون راه خیلی خستم کم اوردم نمیتونم نگم به من یه دستبند طلا هدیه داد مادرش مدام ازم دستبندو طلب میکرد یه نیم ست داد ، مامانش ازم گرفتش از تو گردنم بازشون کرد اخرشم ازدواج نکردم فعلا باهاش
یهتوپدارمقلقلیهسرخوس عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 8842 بدترین کارها زو که درحقت کنند فامیل حقو به اقوام خودشون میدن چون اون خانواده شوهر واسشدن عزیزتره ولی خدایی هست که همه چی دست اونه به اون بسپار که حقتو میگیره
piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 بدترین کارها زو که درحقت کنند فامیل حقو به اقوام خودشون میدن چون اون خانواده شوهر واسشدن عزیزتره&nbs ... هرچه میره جلوتر اوضاع بشدت خرابتر میشه و من ته کشیدم حالم خوب نیست حس میکنم دارم تموم میشم اگه خدایی بود تاالان حقمون میگرفت نمیذاشت زندگیم به لجن بره اون بچه بیگناهی که به اختیار خودمون اومد حقش نیست تو کل خونواده پدری پدر خرفت بیشرفش تو سریخور این همه آدم باشه
piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 اونو ول کن بزار بره چون بگی نرو هم اعصاب خوردیش برا خودته هیشکی نمیتونه خانوادشو دور بندازه خانوادش کلی منت الکی گذاشتن خانوادش فرق هایی گذاشتن که به وضوح میشه فهمید خانوادش برای بقیه بچه هاشون ملیونی کمک کردن حتی قرضی ولی بما که رسیدن بیشتر آزمون کندنخانوادش ریدن زندگیمونو جرات نیست جایی بریم کاری کنیم همش دارم استرس این زندگی نحس و میکشم متوجهی
parak12 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 754 خانوادش کلی منت الکی گذاشتن خانوادش فرق هایی گذاشتن که به وضوح میشه فهمید خانوادش برای بقیه ب ... کاملا درک میکنمبنظر ببشتر خانواده های شوهر همینن
piyanoye_zendegi مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5688 کاملا درک میکنم بنظر ببشتر خانواده های شوهر همینن خدا لعنت کنه همشونو شدم یه آدم بشدت مریض یکی ببینم میفهمه غمگین دوعالمم تف به ذات کثیفشون بیاد
parak12 عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 754 خدا لعنت کنه همشونو شدم یه آدم بشدت مریض یکی ببینم میفهمه غمگین دوعالمم تف به ذات کثیفشون بیاد آخیمنم بهتر ازشما نیستمولی فقط همسرم رفت و آمد میکنه..من همراش نمیرم یا بسیار کم پیش میاد برماگه بگم نرو گوش نمیده و بحث میشهبیخیال شدم دیگه..آرامشم مهمتر از بحث با همسر و خانوادشه