2777
2789
عنوان

شکوایه مطالبه وجه

165 بازدید | 11 پست

من از یک نفر شکایت کردم برای مطالبه ی پولم.ولی آدرسش رو ندارم،اگه حکم جلبش رو بگیرم پلیس می‌تونه پیداش کنه.واسه شما تا حالا پیش اومده،میشه راهنماییم کنید

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بله یه آدرس میدن

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد ملیشو داشته باشی اونم ثنا داشته باشه به ادرسی که ثنا داره جلب میدن

کد ملیش رو دارم ولی مطمئنم او ادرس نیست

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

درضمن  برای مطالبه وجه بهش ابلاغیه و احضاریه میره اگر نیاد و رای به سود سما صادر بشه از اموالش ازجمله حساب بانکی و... توقیف میکنی اگر اموالی نداست جلب میدن 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
آدرس رو چجوری میدن،یعنی از ردیابی سیم کارت

نه ، منظورم آدرسیه که ثبت کردن براش تو سامانه

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 
درضمن  برای مطالبه وجه بهش ابلاغیه و احضاریه میره اگر نیاد و رای به سود سما صادر بشه از ام ...

یعنی از طریق سیم‌کارتش ردیابی می‌کنند و آدرسش رو پیدا می‌کنند

نه ، منظورم آدرسیه که ثبت کردن براش تو سامانه

آخه اون آدرسش رو تو سامانه دفتر قضایی دیدم مطمئنم اونجا نیست

آخه اون آدرسش رو تو سامانه دفتر قضایی دیدم مطمئنم اونجا نیست

دیگه نمیدونم ، ولی خب حسابش رو میبندن ، با وکیل مشورت کنید

یعنی از طریق سیم‌کارتش ردیابی می‌کنند و آدرسش رو پیدا می‌کنند

براش ابلاغیه میره اگه نیاد و رای بنفعت باشه حسابای بانکیشو مسدود میکنن و مبلغت رو میدن بهت

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️