2777
2789
عنوان

یه تایمی خیلی دوست داشتم

118 بازدید | 16 پست

ازدواج کنم 

بچه داشته باشم 

بتونم به همسرم محبت کنم 

براش غذا درست کنم

دوسش داشته باشم و دوسم داشته باشه 

شاید از دید شما تو رویا هستم و رویایی فکر میکنم 

ولی یه زمان دلم میخواست تو خونه خودم باشم 

تشکیل خانواده بدم ولی الان متنفر شدم 

واقعا آدم وقتی به یچی ک میخواد نمیرسه یا سر تایمی که میخواد نمیشه بی ذوق میشه 

احتمالا بالای 26 یا 28 سال داری

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

من رسیدم

ولی محبتم خشک شد بسمه شوهرم بد اخلاقی کرد و دل شکست

بچه دار شدم

ولی ذوقم کورشد وقتی مشکل پیدا کرد

من رسیدم

ولی کاش نمیرسیدم

من حسرت مادری و همسری تو دلم موند

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷

چون تو این رنج سن دختر پسرا عاقل میشن و کامل برای همین تمایل شون و شدت عواطف شون برای ازدواج هم پایین میاد

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
چون تو این رنج سن دختر پسرا عاقل میشن و کامل برای همین تمایل شون و شدت عواطف شون برای ازدواج هم پایی ...

برای من این حس تمام شده ..

دیگه منتظر نیستم 

چون یه زمانی خیلی منتظر بودم 

انتظار تجربه این احساس منو خسته کرد 

الان دیگه منتظر نیستم و نمیخوام 

ولی من از اولش بدم میومد هر کس میومد سمتم میگفتم دوستی اوکی ازدواج ن 

نمی‌دونم چرا اینقدر از ازدواج فراری هستم 

می‌دونم بلاخره یک جا خانواده یقه آدم و میگیره ولی نمی‌دونم چی باید گفت

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

میدونی من خیلی رویا پرداز بودم برای عشق و عشق بازی باشوهرم

برای خندیدنامون،ولی ذره ذره ذوقم چکید و تموم شد

الان حوصله حرف زدن و شوخی ندارم

همش فیلمه

من خیلی ذوق و برنامه مادری کردن داشتم.ولی نشد

کاش کلا ادم گاهی نرسه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ولی من از اولش بدم میومد هر کس میومد سمتم میگفتم دوستی اوکی ازدواج ن  نمی‌دونم چرا اینقدر از ا ...

من قبلا واقعا تمایل داشتم الان اصلا 

الان فقط کار میکنم و درس میخونم 

عزیزم ❤️ الان بچه داری ؟ چند وقت ازدواج کردی ؟

اره دیکه

۶