2777
2789

محل زندگیمو دروغ گفتم چون نزدیک اون محوته نیرو میخاستن بعد الان دیدم میگفتن ب یکی از نیروها کپی کارت ملی و اجاره نامه یا سند خونه هم باید بیاری نمیدونم حالا واسه چی میخاستن. چون اون نیروهه چند وقت اونجا کار میکرده

آزمایشی رفتم فعلا ک مورد تاییدشون بودم میترسم برای اجاره نامه یا سند میفهمن دروغ گفتم و دروغگو در میام 😑

کسایی که تجربه داشتن همچین چیزی باید بببری یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مجردی بگو خونه بابامه من ی جا دیگم پیش مامان بزرگم 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

محوطه .  معمولا اکثر جاها هنگام استخدام مدرکی از محل سکونت میخوان.

که‌چیشه،؟؟😐😐😐

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
که‌چیشه،؟؟😐😐😐

که رفت و آمد کارکناشون راحت تر باشه خیلی جاها از اطراف نیرو می گیرن تا کمتر گرفتار ترافیک و رفت و آمد باشن طبیعیه تو استخدام

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

که رفت و آمد کارکناشون راحت تر باشه خیلی جاها از اطراف نیرو می گیرن تا کمتر گرفتار ترافیک و رفت و آم ...

خب دیگه سند خونه وقولنامه نمیخاد ک....

نهایت میگن ما سرویس دراین محدوده هس طرف ببینه سرویس نداره نمیاد یاخودش بفکر سرویس میشه

عجیبه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
🥲🥲ینی باید قید این کارو بزنم؟؟

اکر براشون ساکن محل بودن مهم باشه بله دیگه مگر اینکه خیلی ازت راضی باشن که تو کارخونه کارگر زیاده و فرق ندارن براشون

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیدونین چقدر میگیرن حدودا؟

۷۰۰.۸۰۰میگیرن