2777
2789
عنوان

برای استخدام شدن در کارخانه چه مدارکی میخان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 25 پست
خب دیگه سند خونه وقولنامه نمیخاد ک.... نهایت میگن ما سرویس دراین محدوده هس طرف ببینه سرویس نداره نم ...

همییین 

اره اونجام سرویس داره من خودم سرموقع خودمو ب اونجا ک سرویس هست میرسونم 

🥲🥲ینی باید قید این کارو بزنم؟؟

میشه بپرسم کارخونه چیه؟؟؟؟

شما سمتتون چبه؟؟؟؟

کار توکارخونا خیلی سخته ها

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همییین  اره اونجام سرویس داره من خودم سرموقع خودمو ب اونجا ک سرویس هست میرسونم

ولش کن اگ ازت خاست بگو من این کار لازم دارم اگ برای سرویس میگین در محدودع من خودم میرسونم به سرویس شاید قبول کردن

ولی قولنامه نوشتن ۲

۳تومن میخاد

ماسر یه داستانی مجبور شدیم یه بنگاهی ۸۰۰گرفت نوشت بامهر رسمیش

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اکر براشون ساکن محل بودن مهم باشه بله دیگه مگر اینکه خیلی ازت راضی باشن که تو کارخونه کارگر زیاده و ...

از کارم که خییلی راضین چون کار خیلی سختیه و تالاخیلی نیرو گرفتن از پسش برنیومدن و رفتن 

اما میترسم دروغگو دربیام زشته واقعا

از کارم که خییلی راضین چون کار خیلی سختیه و تالاخیلی نیرو گرفتن از پسش برنیومدن و رفتن  اما می ...

پس باید همین کارو کنی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

از کارم که خییلی راضین چون کار خیلی سختیه و تالاخیلی نیرو گرفتن از پسش برنیومدن و رفتن  اما می ...

بگو من به این کارنیاز دارم شرایط اینجوره من براهمین این گفتم قبول میکنن کاری ندارن بابا

کی رفتین که با اینقدر براتون قول نامه نوشت؟

ما چندماه پیش

ولی ازمام ۲

۳تومن میخاست آشنابود ادم خبی بود اینقد گرفت

مرسی عزیزم❤️

نگفی کار چیه

به نظرم با این اوضاع بحرانیه بهتره قوانین  کنار بذاریم مثل خیلی ها موافق هستم  چند تا چیز هستم کارگر خوب:یک . پ.ورن  نمی بینه ، 2 . فضول نمی کنه 3. دزد نیست  ضمنا اگه متاهل بکم بیشتر بدید بهشون خود و زنش برن سر زندگیشون حرف های پوچ خاله زنک بازی ممنوع من خودم موافقم من خودم حاضرم تو خط تولید  سخت افزاری کار کنم یا پروژه بنویسم  به نظر منم بزرگترها بهتره دست از قوائد احمقانه بردارن له فکر قشر جوون باشند مهم چند چیز دزد نباشه،  پ.ورن  نیبینه فضول نباشه و ضمنا متاهل هستند بیشتر بهشون  بدید  تو کاز همم فضولی نکنن مثل ما که زن شوهر دهاتی افتادن دنبال چرند گفتن خاله زنک بازی چرت پرت مزخرف هرزه وحشی دهاتی بنجل  همینم مونده ما زن بنجل شیم هی می رینه  اعصاب گوز دهانی تیتیش مامانی هرزه. وراج  چون فعلا شاغل شدن مهم ، نه کی سابقه کار لا این اوضاع خشم و غم ناراحتی لطفا حرف بی منطق نزنید چه جوری با این حجم از مشغله خودتون تمرین سخت میدید، این وسط بحران خط تولید ، افراد ناباب من از کجا سابقه کار بیارم ؟، فقط وحشیگری حرف پوچ بچاپید هیچی ندید نه تهدید زور بازو مثل سگ هار لش نه مثل کفتار ها لاشخور  🔥🔥🔥🔥🔥🔥واقعا دم هرکس که داره می پاشه گرم بزنیم خراب کنیم دیوانه ها رو 🫤🔥🔥🔥سابقه کار لجاجت این وسط یه سری هرزه 🔥🔥🔥🔥دولت دیوانه ها  فقط هرزگی پستی پلیدی بی چشم رویی فضول قانون لابد قانون تو خاله زنک سلیطه فضول دیپلمه پخمه تعیین می کنی وراج گوزی که حتی نمیدونه باربی دیزنی  چیه ادعا آمریکایی بودن هم دارید دلقک ها !