بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوستان خواستم تجربه خودم رو از پیج فروش کلاهگیس اترین تهرانی(atrintehranii) بهتون بگم تا مثل من فریب تبلیغات و رضایتهای دروغشون رو نخورید ، متاسفانه به خاطر ریزش شدید موهام مجبور شدم مبلغی حدود بیست و هشت میلیون برای این کلاهگیس بدم ولی چیزی که تحویل گرفتم زمین تا آسمون با عکس فرق داره ، کاملا عیر طبیعیست، به قدری بزرگه که انگار دو متر کله دارید ، بر خلاف گفته خودشون که کاملا طبیعی هست پر از الیاف لابه لای پوستیژه که برق میزنه ، اندازه موهای بالای پوستیژ ده برابر پایین هست برای همین یر رو بزرگ میکنه ، فرق مو اصلا و ابدا مثل عکس نیست ، کلا یک چیز متفاوت تحویل میگیرید که برای من کاملا عیر قابل استفاده هست ، بلاکم کردن ، ولی از طریق پلیس فتا کارم رو اینقدر پیگیری میکنم تا به حقم برسم . ول کنشون نیستم ، خواهشا فریب نخورید و پولتون رو هدر ندید . هر کسی هم که عکس کار رو خواست با کمال میل در اختیارش قرار میدم