2777
2789

ما فقط با زحمت هرماه بیمه میریزیم که حقوق ماهانه داشته باشیم.چه کارای دیگه ای میشه کرد؟ که محتاج کسی نشد.کابوس من اینه که تو پیری محتاج بقیه باشم چه روحی چه مالی

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید پیر شدم خودکشی کنم😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان مگه نمیفرمایید دارید برنامه می‌ریزید برای پیری و نگران اون موقع هستید؟  جوون نیستید؟ ...

میانسالم.۴۵

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ما به این سن میگیم جوان 😕 خوار بزرگم این سن  از من سرحال تر ماشاالله

به حس و حالم هست.

کلا هیچ وقتم جوونی نکردم.همش تو فکر حرف مردم و رضایت بقیه بودم الانم تو فکر پیری رفتم.دور و اطرافمو میبینم و ناتوانی سالمندا میترسم از اینده.بدن چندان سالمیم ندارم.میخوام ببینم چه کارایی میتونم بکنم که نگرانیم کمتر بشه.سرمایه گذاری خاصی چیزی که به فکرم نرسیده باشه.

به حس و حالم هست. کلا هیچ وقتم جوونی نکردم.همش تو فکر حرف مردم و رضایت بقیه بودم الانم تو فکر پیری ...

مهمترین کاری که میشه کرد همون حس و حال 

قبل هر سرمایه گذاری اول به روحیه تون برسید 

آدم با روحیه بالا دیدم تو پیری با اینکه محتاج بچه هاش شده برای زندگی و خرجی 

اما شاد و خرم داره زندگی می‌کنه 

برعکس هم دیدم طرف پولش از پارو بالا میره تو پیری 

خدمتکار هم داره 

اما چون روحیه نداره بهش سخت میگذره

مهمترین کاری که میشه کرد همون حس و حال  قبل هر سرمایه گذاری اول به روحیه تون برسید  آ ...

بله درست میگین