میشه بدون قضاوت بخونید و نظر بدید؟
من واقعا شرایط روحی خوبی ندارم و یه آدم به شدت شکسته و دلتنگم و میدونم تصمیماتم توی شرایط نرمالی نیست.
من 5 سال عاشقانه کسیو میخواستم و باهم در ارتباط بودیم و بعد بخاطر یه جریانی خودم ازش جدا شدم.
یکسال پیش توی یه تایم حدودا 4 ماهه جدا شده بودیم و این آقا تو این زمان به مدت دوماه با یه دخترخانمی وارد رابطه شد و وقتی هم من برگشتم با اون خانم بهم زد.
الان بیشتر از دوماهه که دیگه رابطمون تموم شده و ایشون دوباره برگشته به اون دختره و من از فرط دلتنگی زندگیم فلج شده نمیتونم هیچ کاری کنم
میدونم اون دختر هم این آقا رو دوسش داره اما مطمئنم از این بابت که هیچکس به اندازه من دوسش نداره....
اگر من اقدام کنم برای درست کردن رابطمون و دوباره آقا از این دختر جدا بشه من گناهکار و مدیونم به این دختر؟ یجورایی میدونم این اقا بخاطر اینکه از سمت من طرد شده به این دختر پناه برده مثل گذشته.
من اصلا صحبتم این نیست که این آقا آدم درستیه یا برگشتن من و این رابطه عاقبت خوبی داره یا نه لطفا در این مورد بذارید خودم تصمیم بگیرم فقط میشه درمورد همون یک سوال جوابم رو بدید؟
اصلا ممکنه دیگه نتونه از دختره جدا بشه فقط میخوام نظر بقیه بدونم چون تو شرایط بدی هستم میدونم چشمام کور و گوشام کره و نمیتوم درست فکرکنم