خرگوشعععع مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 عنوان کسی بودش بدنش همش خسته باشه 268 بازدید | 23 پست انگاری تایم زیادی کار کرده همه روزا بدنش خستس ممکنه مریض باشم یا نه هیچی نیس😐 وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱 1403/02/29 | 14:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشعععع مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 منم همین طوریم خیلی حال بدیه میتونه از استرس باشه؟ فک نکنم من ک استرس ندارم وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
خرگوشعععع مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2380 کمخونی یا طبعت سرده,یاکم تحرکی پارسال آزمایش دارم چیزی نبودش سالم بودم ورزش کار میکنم ن کم پیش میاد بشینم خونه وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20127 اونایی که همش بی وحال وخسته اید حتما ازمایش تیرویید .کم خونی .ویتامین دی .قند .بدید وچک کنید لایک نکنید .توروخدا
به_رنگ_گلی عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 654 پارسال آزمایش دارم چیزی نبودش سالم بودم ورزش کار میکنم ن کم پیش میاد بشینم خونه خرما بخورمنم اینجوری بودم، خرما خیلی روم تاثیر مثبت داشت، بهم انرژی میدهشیر هم حالمو بد میکرد، من دقت نکرده بودم بهش، اونم خیلی کمتر میخورم
atefeh88 عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 6854 ویتامین د پایینه ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..