2777
2789
عنوان

تو دوره پریودیتون حمام میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست

من چندشم میشه برم حموم میگن ضررم داره من لباسم رو عوض میکنم با پارچه نمدار قسمت های که حس میکنم بو گرفته تمیز میکنم ولی بدم میاد برم حموم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من هر روز حمام میرم،تو گرما،سرما،پریودی،مسافرت،بیماری،حتی چند سال پیش ده روز بیمارستان بودم هر روز میرفتم حمام،اصلا صبحمو بدون حمام شروع نمیکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو که تو دستشویی نباید بشوری عفونت میگیری اما هر روز استحمام میکنم سرپایی 

اونوقت اون ادرار که هاوی سموم بدنه 

بمونه روی بدنت با خون پریود قاطی بشه عفونت نمیاره ؟😶

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

۳۲ سالمه چشم نخورم تا حالا عفونت نگرفتم 😐

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

اه آدم اینجوری که هزارتا مرض دیگه میره🥴

جمع کنید این خرافاتو و کثیف بودنو. یه دوش آب گرم 10-15 دقیقه ای بدون نشستن هیچ مشکلی نداره، خیلیم خوبه.

بعدش چجوری آدم دسشویی میره خودشو نشورههههههه؟!

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

خودتو بشوری عفونت میگیری اما اون حجم از کثافت بمونه اونجا و نشوریش  عفونت نمیگیری؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من چندشم میشه برم حموم میگن ضررم داره من لباسم رو عوض میکنم با پارچه نمدار قسمت های که حس میکنم بو گ ...

وای من‌ دو روز نرفتم‌حالم داره از خودم بهم میخوره بو بدنم خودمو داره اذیت میکنه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

دوش سرپایی هر روز 

کی گفته خودتونو نشورین سرویس میرین؟

بو میگیرین که 

تو تابستون به اطرافیان رحم کنین جداقل

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اه آدم اینجوری که هزارتا مرض دیگه میره🥴 جمع کنید این خرافاتو و کثیف بودنو. یه دوش آب گرم 10-15 دقی ...

منم تو همین موندم فکردم فقط منم که تو دوران پریود هم خودمو میشورم 

عفونت از کثیفی میاد نه شستشو با آب !

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿