2777
2789
عنوان

تو دوره پریودیتون حمام میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 40 پست
من بعد از حموم خونریزیم خیلی کم میشه بخاطر همین سعی میکنم سه روز اول نرم  ولی خودمو بیشتر از ب ...

منم ی روز قبل پریودم میرم حموم و ۲ روز اول نمیرم ولی بعدش میرم 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
استادمون چندین سال پیش اینجوری به ما گفت 

استاد چی طب سنتی؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد چی طب سنتی؟ 

این طب سنتی ها همیشه اینا رو میگن 

من فکر میکردم کارم اشتباهه نکنه مریض شم اومدم بپرسم دیدم نه بابا همه کار منو میکنن 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
نه ضرر نداره، فقط در صورتی که داخل وان بشینید یا شنا کنید مضر هست.

اره میگم در این صورت آب وارد رحم میشه 

وگرنه شست شو وایساده مشکلی اینجا نمیکنه 

خیر استاد دانشگاه 

قرار نیست چون استاد بوده هرچی بگه درسته، عقل آدم میگه آب پاکیه و مانع عفونت میشه نه عامل عفونت. 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

دوست عزیز خواهر من تا چند وقت قبل هر سری توی پریودی میرفت حمام پریودی بعدی بسیار درد بدی داشتم رفت دکتر گفت میخواست کیست بشه توی پریودی نریدحمام 

میتونید توی کانال تلگرامی فاما که یه خانوم ماما راجب این موضوع حرف زده رو مطالعه کنید