2777
2789

مبارکه حالا نظر چی بدیم؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه عموش خیلی دوستش داره

نوه ششم خوانواده شوهرمه اونا هم کوچیکت ها ولی نمیدونم چرا همه ایلیارو دوست دارن و باهاش بازی میکنن مادو میخر ن براش و قربون صدقه میرن،یه جاری دارم دوتا بچه کوچیک داره طفلی داره یواش یواش به رو میاره که بسه

R.        E.         G  
مبارکه حالا نظر چی بدیم؟

میگم این عموش خیلی واسش مایه میزاره،موندم خونشون چی کادو ببرم،وضعمون زیاد خوب نیست ولی خجالت میکشم دست خالی برم

R.        E.         G  
نوه ششم خوانواده شوهرمه اونا هم کوچیکت ها ولی نمیدونم چرا همه ایلیارو دوست دارن و باهاش بازی میکنن م ...

اخی عزیزم ایشالا خدا برات حفظش کنه دامادیشو ببینی 

خدا کافیست❤️
اگه دایی جونش خریده بود عکس میزاشتی یا ب عنوان یادگاری حفظش میکردی    

دایی نداره گلم من تک فرزندم.

نمیدونم که،اونا هم داییشن هم عموش دیگه.

R.        E.         G  
اخی عزیزم ایشالا خدا برات حفظش کنه دامادیشو ببینی 

ممنون خانمی همچنین،

خود من مصل بچه ها ذوق کردم،

حالا تو سیسمونیش زیاده اینجور چیزا ها ولی ذوق کردم یهو برادر شوهرم خریده

R.        E.         G  

خیلی خوبه که ادم یه عمو داشته باشه که دوستش داشته باشه بچه های منم یه دونه عمو دارن اونم اصلا نمیدونه کی تولدشونه تو این چند ساله دریغ از یه دونه شکلات در صورتیکه من تولد بچه اش که دو سالشه کادو خریدم گفتم بچه اس ذوق میکنه مگه چندتا عمو داره

خدا کافیست❤️
چرخش بچرخه واسه پسرت☺☺☺☺☺☺☺اون دوسش داره لابد پولشم داره واسش میخره شما که حتما نباید یه چیز گرون بب ...

آ ره از الان میگه هر وقت گواهینامه گرفت ماشینشو میارم دم درتون

من از جاریم خجالت میکشم،خدایی اونم خیلی خانمه ها،ولی دیگه خجالت میکشم که دست خالی برم شوهرم مسگه لوستر دل بخریم اونم که خیلی گرونن.

R.        E.         G  
ممنون،قابل نداره عزیزم،فرقی ندارن بچه هامون. راستی این عموش کلا هر وقت جایی میره یه چیزی میاره واسش ...

وااا هزینه نبره دیگه چیه؟

فقط میمونه ماچش کنی

بقیه هزینه میخواد

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن