2777
2789
خیلی خوبه که ادم یه عمو داشته باشه که دوستش داشته باشه بچه های منم یه دونه عمو دارن اونم اصلا نمیدون ...

عموی بچه های منم همینجوره.البته  تازه ازدواج کرده.طفلک انقدر هدیه برای دوست دختراش میخرید که دیگه اینارو فراموش میکرد.منم ب هیچ مناسبتی براش چیزی نخریدم.

کلا تازگیا بدجنسی درونم خیلی فعال شده.😈

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آ ره از الان میگه هر وقت گواهینامه گرفت ماشینشو میارم دم درتون من از جاریم خجالت میکشم،خدایی اونم خ ...

دیگه اگه میبینی چاره ای نیست باید یه فکری واسه پولش بکنی 

من تا وقتی نی نی نداشتم سر کار میرفتم هر چی دوس داشتم واسه هر کی میخریدم از هیچکیم نظر نمیخواستم،ولی حالا.........

خودت هیچ پس اندازی نداری؟

همه باورم زندگیم ساغرم
دیگه اگه میبینی چاره ای نیست باید یه فکری واسه پولش بکنی  من تا وقتی نی نی نداشتم سر کار میرفت ...

نه گلم،ما یه ساله آ پاذتمان خریدیم

اینجا عروس اومدم.

کلی قرض و بدهی داریم.پسنداز کجا بود.مامانم میگه به فکرش نباش من میدما ولی خجالت میکشم بگم بهش،انگار یادش رفته منم حرفو باز نمیکنم 

R.        E.         G  
نه گلم،ما یه ساله آ پاذتمان خریدیم اینجا عروس اومدم. کلی قرض و بدهی داریم.پسنداز کجا بود.مامانم می ...

وای نه از مامانت نگیر من باشم نمیکنم اینکارو،خوب دیگه اگه تازه خونه خریدید دیگه اونام شرایط شمارو میدونن

همه باورم زندگیم ساغرم