..این ماه کلی رو خودم کار کرده بودم که عین خیالم نباشه و همه چیز هم شکر خدا خوب بود .. تا اینکه یکی از دوستام که سالها بود باهاش ارتباط نداشتم یهو پی ام داد و گفت پارسال ازدواج کرده و یه ماه پیش هم زایمان .....دلم خیلی گرفت دوباره .... حس بیخیالیمو دوس داشتم الان دوباره شدم همون لجباز منتظر که تا بچه بغلش نباشه اروم نمیشه ... خسته شدم ......
🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم حالم گرفتس 1سال و نیم منتظرم هرکی بعد ما ازدواج کرده الان یکی بغلشه دلم گرفته😔آخریشم زن ...
خیلی سخته ... خدا به منتظرا کمک کنه .... واقعا حس بدیه ..... حداقل اگه بچه دار نمیشیم کاش خدا به دلمون ارامش بده که بتونیم باهاش کنار بیاییم
🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺
من الان مشهدم حتما براتون دعا میکنم.دلم خیلی شکسته امدم که امام رضا شفاعتمو کنه.شمام دعا کنین برام ر ...
مرسی عزیز دلم ... انشالله به حاجت دلت برسی ... فقط ازت میخوام از اقا بخوای منو بطلبه ... بدجور میخوام برم پیشش
لینک براتون گذاشتم استارترس تعریف میکرد زن داشش خیلی منتظر بوده و سختی کشیده تا اینکه این ختم رو انحام داده شکر خدا در کمال ناباوری بارذار شده شما هم اگه ذلتون خواست شرکت کنید