2777
2789
عنوان

اگه شما بودین سر این کار میرفتین؟

184 بازدید | 17 پست

سلام

من 28 سالمه ودانشجوی ارشد حقوقم

دنبال کار هم گشتم ولی پیدا نکردم

از خوب یا بد روزگار بابام یه دوستی داره که خیلی کله گندست

وچند سال پیش که لیسانس گرفتم بهش گفت منو تو شرکتش ببره سر کار ولی خب خبری نشد تا چند شب پیش که زنگ زد وگفت تو بخش حابداری یکیو میخواد

موضوع اینه که من اصلا از حسابداری چیزی سر در نمیارم

وامروز که رفته بودم به اصطلاح مصاحبه اون خانومی که اونجا بو با اینکه من گفتم از حسابداری سر درنمیارم هی میگفت که آقای فلانی (دوست بابام) که بگه من نمیتونم رو حرفش حرف بزنم اما با زبون بی زبانی وجوری که من ناراحت نشم میگفت تو نمیتونی بعد میگفت بیا ازمایشی ببین چه جوریه بعد از اون طرف میگفت چرا نمیری موسسه های حقوقی واز این حرفا

میدونم حسابداری رشته آسونی نیست ومن تخصصی ندارم 

اما به در های خیلی زیادی زدم برای کار اما نشد

الانم خیلی دلسردم که برم یا نه

ترسیدم

کلا هم  متنفرم از اینکهکار بلد نباشم وضایع شم

خستم

لطفا جواب بدین

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اول برید دوره آموزش حسابداری کوتاه مدت تا اعتمادبه نفس پیدا کنید و بتونید کارتون را درست انجام بدید. اما در هر حال بهتره در زمینه ای کار کنید که به رشتتون مرتبط هست. 

موفق باشید

چرا نتونی از پسش بر بیای

حسابداری کار سختی نیست فقط کمی دقت میخواد

رشته من پیراپزشکیه ولی در مقطعی از کارم مجبور شدم کار حسابداری یک اداره دولتی بزرگ رو انحام بدم از مغایرت گیری تا بستن حساب سالانه و هزار کار دیگه ...در عرض سه ماه چنان رو کار سوار شدم که توی واحد حسابداری اداره اسمم پخش شده بود

برای من حسابداری=بازی ریاضی

⁦♥️⁩