2777
2789
عنوان

اگه شما بودین سر این کار میرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست

حتما برو قطعا اون شرکت حسابدار داره و شما کارآموز و زیر دست حسابداری خیلی زود یک ماه نشده همه چیزو یاد میگیری حسابداری نرم افزار داره اصلا هم به حرف اون خانم کار نداشته باش بگو میخوام تلاش کنم و یاد بگیرم  حواست باشه کله گنده ها همیشه وکیل لازمن جات تو شرکت باز شه بعد ی مدت که چند تا کار حقوقی براش انجام بدی و راضی باشه میشی وکیل شرکت 

من کارشناسی معماری ام اولین بار رفتم دفتر مهندسی برای کار مرتبط ولی اونا کارهای شبیه حسابداری ازم خواستن. بعدش رفتم کارخونه تولیدی سر دفتر اوناهم بعد یه مدت گفتن بیا حسابداری. بعدش رفتم دفتر پخش اونا هم همینو گفتن.... منظورم اینه الان همه حسابدار میخوان واسه همین حسابدارا سرشون میخوره به طاق آسمون شغل رقابتی هست مخصوصا برای کسایی که یه نفرو بدون تجربه زیر دستشون میگیرن.

رک بهت بگم دهنت سرویسه!! کار سختیه مخصوصا اینه بلد نیستی.

به نظرم برو برای کارشناس دادگستری یا پروانه دفتر چیزی امتحان بده. موسسه حقوقی هم بری باز کار حسابداریشو میندازن گردنت!!

صبور باش و به شدت پیگیر... البته نمیدونم شما چه کارهایی براتون جور میشه.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم اون خانم نخواد فامیل خودشو بیاره و میخواد یه جوری تو رو دلسرد کنه.

به نظر من برو. ‌کسی که ارشد حقوق داره یعنی ذهن بازی داشته ‌که اون همه قانون و تبصره از حفظ شده حسابداری رو هم سریع یاد میگیری نترس برو و اعتماد به نفس داشته باش.