2777
2789
عنوان

خانم ها یک سوال مهم دارم

66 بازدید | 14 پست

من سه ساله به طور مرتب ورزش میکنم ( پنج روز هفته روزی ۱ ساعت و نیم ) و ویتامین های ضروری  مصرف میکنم و پریودیم دقیقا روز و ساعتش هم یکیه 

این هفته هفته ی تخمک گذاریم بود و من رابطه هم داشتم با عرض معذرت و خب ترشحات عادیع این دوره و منم اینو میدونم ولی الان پنج روز گذشته از رابطم و زیر شکمم حس خیلی بدی داره طوری که حتی باشگاه هم نتونستم برم ... درد نیست حالت گرفتگیه انگار کتک خوردی و عضلاتت کوفته باشه 

انگار روز پریودیمه و هر لحظه میخاد خون بیاد در این حده حس بدش 

به نظرتون عادیه این حس تو دوره تخمک گذاری ؟

ترسیدم نکنه دورم بهم ریخته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه بارداری ؟ چون ورزش میکنی و خودم مرتب ورزش میکردم قبل بارداری اصلا بهم نمیریختم ی سنو انجام بده ...

تازه این ماه اقدام کردم نمیشه که 

تو نی نی سایت همه میگن کمتر از سه ماه اقدام اصلا نمیگیره واسه همین امید ندارم اصلا ولی از دیروز تا الان شکمم بدجور گرفتس 

به مامانم گفتم گفت عفونته احتمالا گفتم نیست چون ترشحاتم بی بو و بی رنگه 

من خودم قبل تخمک گذاری باردار شدم 

برای من هنوز یک هفته هم نشده آخه 😐

علائم بارداری مگه از الان میاد ؟

من فکر کردم چون بدون پیشگیری بوده شاید هورمونام بهم ریخت 

تازه این ماه اقدام کردم نمیشه که  تو نی نی سایت همه میگن کمتر از سه ماه اقدام اصلا نمیگیره واس ...

کی گفته نمیشه ی بار میگیره دیگه بدن هر دو آماده باش قطعا میشه همسر منم واریکوسل داره همه میگفتن نمیشه ولی شد 

زندگی جای قشنگی نیست 
واقعا ؟😐 ولی خب زوده برای علائم ... نیست؟

چون تایم عادتت درد احساس می‌کنی من الان توی ۱۲هفته ام توی این ۳ماه تایم قاعدگیم دل و کمر درد قاعدگی قشنگ داشتم منم هی گفتم نه و نو اخر دیدم شکمم داره ور می‌کنه دوماه عادت نشدم رفتم دیدم نی نی اومده تو دلم من هر ماه ۳عادت میشم ۱باردار شده بودم دکتر می‌گفت چطور ممکنه تو قبل تخمک گذاری باردار شدی 

زندگی جای قشنگی نیست 
چون تایم عادتت درد احساس می‌کنی من الان توی ۱۲هفته ام توی این ۳ماه تایم قاعدگیم دل و کمر درد قاعدگی ...

منم  حدس میزدم باردارم بعد اومدم نی نی سایت می‌خوندم میگفتم نه بابا امکان نداره

دفعه اولمه و فلان و اینا 

دیگه امروز گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه ... یا من دارم توهم میزنم یا نه دیگه 😂

منم  حدس میزدم باردارم بعد اومدم نی نی سایت می‌خوندم میگفتم نه بابا امکان نداره دفعه اولمه و ف ...

من بیبی چک زدم منفی بود آزمایش خون مثبت شد  توی ۱۰هفته بیبی چک زدم باز منفی بود آزمایش خون که هزینه ایی نداره صبح برو بگو می‌خوام آزمایش خون بارداری بدم میگیره جوابش همون موقع میده من ۳ماه پیش رفتم ۱۵۰دادم

زندگی جای قشنگی نیست