2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 88 پست

چرا اینجور هستی گلم

چند سال پیش مجرد بودی اون اقا هم به قصد اشنایی مزاحمت شده بلکه شمارتو بگیره قصد ترورت رو که نداشته 

وا چرا اینجوری میکنی تموم شده رفته دیگه 

همه دخترا مزاحم داشتن من خودم صد تا مزاحم داشتم سر راه مدرسه و دانشگاه دیگه این اداها چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجور هستی گلم چند سال پیش مجرد بودی اون اقا هم به قصد اشنایی مزاحمت شده بلکه شمارتو بگیره قصد ...

این ادا نیست نمیدونی چطور دنبالم میکرد بخدا بههرکی بگم می‌خنده دیشب طوری ترسیده بودم که دختر ۵ساله ام همه ترسیده بود شب نمی‌خوابید می‌گفت مامان به منم ی جوری نگاه میکرد 

شماره پلاکش برداشتم خیلی میترسم 😭😭😭😭

چند سال پیش مزاحم شده... الان زن و بچه و. زندگی داره... چرا موضوعات گذشته ارو برای خودت بزرگ میکنی که اذیت بشی ولش کن بیخیال اصلا نباید فکر کنی بهش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این ادا نیست نمیدونی چطور دنبالم میکرد بخدا بههرکی بگم می‌خنده دیشب طوری ترسیده بودم که دختر ۵ساله ا ...

وا توروخدا بیخیال فیلم جناییش کردی 

اون تورو شناخته که یه زمانی پیگیرت بوده حالا نگاه بچه هات کرده از روی احساس

کارش اشتباهه کار شما اشتباه تر 

مگه غیر از یه برخورد تصادفی اتفاق دیگه ای هم افتاده که اینطور میترسی

آره مثل دیوونه ها دنبالم میکرد نمی‌دونستم کجا برم 😭😭😭 ولی تا چند قدمی من نیومد ولی بهم نزدیک نمی ...

چندسال پیش؟؟؟ یعنی اولش با ماشین بود بعد پیاده شد افتاد دنبالت؟؟؟

چند سال پیش مزاحم شده... الان زن و بچه و. زندگی داره... چرا موضوعات گذشته ارو برای خودت بزرگ میکنی ک ...

حق با شماست من تو ی جای کوچیک زندگی میکنم شوهرم میگه کشش نده چرا به من نشونش ندادی ولی من نمی‌تونستم کاری کنم