2777
2789
عنوان

دخترم شبیهمه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 88 پست
ب حگخدا از بینی تا ابرو ک خیلی شبیه هستید و موها هم دیده نمیشه بگم،و الا خیلی شبیه هستید تو چهره از ...

😂😂😂

شبیه عمشم هست خیلی ولی باباش خیلی نقشی نداش

عوضش پسرم شبیه باباشه😍😂

موهاش بمن نرفته خیلی لخته موهای من لخت نیست خیلی

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اوایل که نی نی سایت عضو شدم گفتم این عکس چی داره همه هی بزار بزار میکنن چقدر اوسکولن بعد چند وقت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقااااا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
😂😂😂 شبیه عمشم هست خیلی ولی باباش خیلی نقشی نداش عوضش پسرم شبیه باباشه😍😂 موهاش بمن نرفته خیلی ...

ای جان ❤️ عمه مهمه واقعا 😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ایجون خدا حفظش کنه زهرا 😍

عزیزم‌ 😘خدا حفظش کنه زهرا کوچولو و مامان خوشگلش رو🥰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این پسرم

نه😳😳😳😳پسر این سنی دارید؟!! ماشاالله میگفتی شوهرم ببشتر میومد

بزنم به تخته 

این دختر بزرگم

ایشون شبیه هستند

ولی بهش میاد بلا باشه😂😂