2777
2789
عنوان

دخترم شبیهمه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 88 پست
والا دنیا که فقط جای زیباها نیست زشتاهم باید باشن 🤣

تا ما نباشیم زیبایی معنا ندارع😕😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ۵ ۶ تا عکس دیدم چقدر همه قشنگ بودن واقعا اعتماد به نفسمو از دست دادن لعنتیای جذاب اینجا دیگه جا ...

نه نگو اینو .من خودم از نظر خودم پیر شدم حالا شما هم گفتین اعتماد به نفس گرفتم

نه نگو اینو .من خودم از نظر خودم پیر شدم حالا شما هم گفتین اعتماد به نفس گرفتم

عکسسسس😢

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واقعا راست میگی خوشبحالشه پایشم من    

خدا برا هم حفطتون کنه🥰

اسپند و صدقع یادت نره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره بخدا .با اخلاقای جور وا جور.میگم پیر شدم بخدا باور نداری از دستشون

نه پشت هم خوبیش اینه حداقل برا یه نسلن زیاد تفاوت فکری ندارن منم سه تا دارم ولی پشت هم😵‍💫😁😁

ممنون عزیز دلم چشمات جوون دید 

بزارید

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
نه پشت هم خوبیش اینه حداقل برا یه نسلن زیاد تفاوت فکری ندارن منم سه تا دارم ولی پشت هم😵‍💫😁😁

شماهم سه تا دارین خدا حفظ کنه براتون.ماله من فاصله هاشون زیاد هیچکدوم همو نمی‌فهمن.اینوسط فقط من موندم 

شماهم سه تا دارین خدا حفظ کنه براتون.ماله من فاصله هاشون زیاد هیچکدوم همو نمی‌فهمن.اینوسط فقط من مون ...

میفهمم حق داری

جوان و نوجوان و کودک

اره برا من هر سه کودکن و ب نحو دیگه  سوریس شدم 🤧🤧😂

میفهمم حق داری جوان و نوجوان و کودک اره برا من هر سه کودکن و ب نحو دیگه  سوریس شدم 🤧🤧😂

ولی برای شما هر سه بزرگ میشن باهم راحت میشی .نه مثل من یکیش رو بزرگ کردم رفتم سراغ یکی بعد دوباره اون یکی بزرگ شده رفتم سراغ یکی دیگه