2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر 😍

حالا بگو چه بوده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الهی شکر 🙏🏻😇

دور امام رضا (ع) بگردم ✨💖

انشاالله که هممون همیشه خوشحال باشیم🤍🌹

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چجوری قسم دادی من ده هزار بار دادم نشده

ب جان مادرم همین یک ساعت پیش گفتم یا امام رضا یه خبر خوشی رو بهم برسون از بس دیشب کردم نا نموند برام همین الان ک تاپیک زد معجزه شد😍

خب من الان فضولیم گل کرد ۲ شب چه سوپرایزی شدی همیییشه خوش باشی ان شاالله

فدات عزیزم الان تاپیک میزنم شاید برا شما چیز خاصی نباشه ولی برا من واقعا بهترین سوپرایزی بود فدات عزیزم همچنین💕

ب جان مادرم همین یک ساعت پیش گفتم یا امام رضا یه خبر خوشی رو بهم برسون از بس دیشب کردم نا نموند برام ...

دقیق بگو چجوری گفتی لطفا منم انجام بدم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
شکر خدا اسی فقط من فضولم بدونم چیشده چه خبری برات رسیده فکر کنم 🤣🤣🤣

دورت بگردم الان تاپیک میزنم شاید برا شما سوپرایزی نباشه ولی برا من بهترین بود بخدا😍😞

میگما واسه منم دعا کن خدا یه جوری دلمو شاد کنه شاید خدا دلش رحم اومد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خداروشکر عزیزممممم انشالله خوشیت همیشگی باشه😍😘 قربون امام رضا برم کاش ب دل منم نظر کنه🥺

دورت بگردم مهربونم 

ایشالا ب حق پنج تن 

یا امام رضا خودت کمک این دلمون کن🤲

انشالله خوسحالیاتون دایمی باشه 🥺💖میشه لطفا برای منو ابجیم دعا کنی رشته ای که می‌خوایم قبول شیم و نهایی ها رو خوب بدیم ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍