2777
2789

من یه پسر شیطون ۶ ساله دارم و یه دختر ۹ ماهه و خونه دارم فعلا 

واقعا خسته شدم از تمیز کاری و شستشو و جارو کشیدن و مرتب کردن خونه زندگیم اونم کل زحمتم برای چند ساعت هست 😫😢

هفته ایی یکبار هم یه خانم کمکی دارم میاد کلی و‌ اساسی تمیز کاری ولی واقعا اگه خودم هر شب هرشب تمیز نکنم فایده نداره☹️

یعنی شب که بچه ها خوابیدن شروع میکنم ۱ الی ۲ ساعت اینکارارو میکنم خونه میشه دسته گل دوباره صبح که بیدار میشیم نهایت تا نصف رو خونه قابل تحمله اما تا اخر شب که میخوان بخوابن وضعیت اونقدرررر داغونه که من باید بشینم گریه کردن

کمر درد و زانو درد دارم و کلا وضعیت روحیمم داغونه شوهرمم درگیر کاره گاهی برسه یه کمکی بده ولی اونم کثیف باشه خونه متلک میندازه

شما چه وضعیتی دارید و چیکار میکنید با خونه زندگیتون که مرتب و قابل تحمل باشه

راهکار بدید تورو خدا بهم🙏🏻❤️

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو دسمال کشی  شستن سرویس بهداشتی و حیاط و اینا دیگه

اینجوری اساسی هفته یبار کمکی میاد ولی واقعا کفایت نمیکنه 

مثلا  پسرم تازه یاد گرفته کاملا مستقل برای دستشوی بره و خودشو بشوره ولی تمیز نمیکنه پست سرشو و باید هر بار خودم بعدش برم بشورم و چون بچه کوچیک دستمه نمیرسم هربار هر بار برم همین میشه که اگه آخر شب نشورم تمیز کثیفی میمونه خونه و بو میگیره مثلا یا لباس شستن و جمع کردن یا کثیفی میز ناهار خوری و اپن و آشپزخونه که هر وعده کلی بهم ریختس یا اتاق پسرم …

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
اینجوری اساسی هفته یبار کمکی میاد ولی واقعا کفایت نمیکنه  مثلا  پسرم تازه یاد گرفته ...

اخییی خدا حفظشون کنه عزیزم 

واقعا خیلی سخته بادوتا بچه   

ببین من انگار مریضم اصن جمع کردن یا فقط جارو کردن اینارو کار به حساب نمیارم اگه همشو با هم تمیز نکنم.. واقعا هم آدم اذیت میشه 

مثلا اگه بتونی هرروز یه جایی رو تمیز کنی خیلی بهتره

ولی م نمیتونم حاضرم کثیف باشه ولی همه رو باهم انجام بدم 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

اخییی خدا حفظشون کنه عزیزم  واقعا خیلی سخته بادوتا بچه    ببین من انگار مریضم اصن ج ...

فدات بشم

اینم راهکار خوبیه ولی منم مثل شما باید کلی تمیز کاری کنم حتی همون شب به شب