2777
2789

بچه ها این جا دقیقا باید چی بزنیمم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه قبلا رمز عبور تعیین نکردی بزن رو تعیین و یه رمز عبور جدید بزن و یادت باشه رمزو بیا اینجا بزنش تو اون رمز عبور

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
سوال منم هست 

وقت میزنه مشکلی در لاگین شما پیش امد منظورش چیه

رمزم اشتباهه یا نمیتونم به خاطر سرعت نت وارد شم؟؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
عزیزم اگه قبلا رمز عبور تعیین نکردی بزن رو تعیین و یه رمز عبور جدید بزن و یادت باشه رمزو بیا اینجا ب ...

من تعیین رمزو زدم گفت قبلا ثبت نام کرده اید

به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤
سریال شناسنامه

هم قدیمی هم جدیدمو میزنم میگه مشکلی در لاگین شما پیش امد

وقت میزنه مشکلی در لاگین شما پیش امد منظورش چیه رمزم اشتباهه یا نمیتونم به خاطر سرعت نت وارد شم؟؟

برای منم خطا میده نمیدونم این سایت چشه دو روز همرو علاف کرده بدون نتیجه 

عزیزم اگه قبلا رمز عبور تعیین نکردی بزن رو تعیین و یه رمز عبور جدید بزن و یادت باشه رمزو بیا اینجا ب ...

ببین گل من یه شماره وارد کردم

بعد برام یه کد پنج رقمی اومد 

منم زدم رمز عبور

تکرار رمز عبور 

بعد الان اون رمزو میزنم  یا حتی سریالای شناسنامه قدیمی و جدیدمو میزنم هی میزنه مشکلی در لاگین شما به وجود امد 

تعیین رمز بزن یه رمز ایجاد کن بعد برگرد بزن

همینکارو میکنم میگه مشکلی در لاگین شما پیش امد