2777
2789

من از ازدواجم اومدم یه شهری که نه خانواده خودم نه خانواده همسرم نیستن

فقط سال اول سخته بعد عادت میکنی خصوصا اگر شهری که قراره بری از شهر خودت بزرگتر و با امکانات تره زیاد اذیت نمیشی

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوازده سال از خانواده ام دورم ولي فاصلم يك ساعت هست ..ولي سخته ..خيلي وقتا دلم مي خوام پيش اونا باشم .....تو اين شهر احساس تنهايي زياد دارم همه دوستام و غاميل ها مامان و خواهرشون كنارشوننند هيچ وقت احساس تنهايي نمي كنند و پيش منم هم نمي ايين 

سلامتي و ارامش بهترين نعمت خداست 

منم دور از خانوادمم یه برادر دارم نزدیکمه اما زن داداش که جای خواهر مادر نمیگیره دوست داشتم نزدیک بودم و هر روز میرفتم سر میزدم بهشون

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

من دوساله عروسی کردم

خودم مشدم

خانوادم یکی ازشهرای اطراف که حدودا ٣00کیلومتر باهام فاصله داره😑 شناخته شدم فک کنم  😀

اینجا خانواده شوهرم هستن

آبجیمم هس😊

چون مشدو دوس دارم تحمل دلتنگی برام راحته🙂

تقریبا ماهی یبار میریم سرمیزنیم از مامانم اینا🙄

ولی بازم شهر خودم یه صفایی داره

چون اونجا بزرگ شدم خاطره دارم باهاش🙂

ولی درکل مشد برای زندگی بهتره.  🙄

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

من دو هفته بعد عروسیم اومدم شهر دور.منی ک ی روز هم از خانوادم جدا نشده بودم.اونم خیلی دور.از شمال اومدم جنوب.ولی اگه دوستای خوبی پیدا کنی زود میگذره .کجایی هستی؟و کجا میخای بری؟اگه دوس داشتی بگو

منکه بعد ۳ سال عادت نکردم و هرگز عادت نمیکنم دوری از مادرم واسه م عذابه    

من اوایل سختم بود. الان بهترشدم

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
منم دور از خانوادمم یه برادر دارم نزدیکمه اما زن داداش که جای خواهر مادر نمیگیره دوست داشتم نزدیک بو ...

عزیزم سعی کن به زنداداشت بیشتر نزدیک بشی تا خودتم احساس تنهایی نکنی

باورکم من یدونه زن داداش دارم ولی اصن فک نمیکنم زنداداشمه. درست عین خواهرمه. حرفایی بش میگم که به خواهرم نمیگم.