2777
2789
عنوان

ناز و عشوه...!

487 بازدید | 34 پست

سلام

بچه ها اومدم فقط غر بزنم ،حالم خوب نیست ،کلافم

بدون اغراق و صادقانه اقرار می کنم 

من خیلی ناز و عشوه و طنازی دارم که غالبا دارم مخفیش می کنم 

انقدر طنازی توی رفتار و زبان بدن و گفتارم هست و اقتدار میده به مرد که در اکثر مواقع وقتی مرد و پسر غریبه ای متوجهش میشه سعی میکنه دور واطرافم بپلکه یا هی سعی کنه خودشو درقبالم مسئول نشدن بده ....

بچه ها این روحیم عین حیاته واسه من روزی که خودمو سفت و بی حس بگیرم و همش توی مراقبت باشم که بجز اعضای خانوادم بروز ندم ناز و کرشمه‌م رو اون روز افسرده میشم و تا چند روز حالت عصبی و پرخاشگری دارم 

خیلی عصبیم از اینکه کسی نیست توی زندگیم که خودم باشم و بتونم این رفتارمو خرجش کنم 

راستش خوشبحال متاهلین....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو پیک می ام

بگو ناز و کرشمه دارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نچایی

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

اخلاقت چجوریه مثلا؟😐😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

کلاس یا دوره آموزشی هم داری؟

غیر ارادی هست ....

شاید چون به نفاشی های مینیاتوری و ادبی زیاد نگاه می کنم این روزا تشدید شده روحیم نمیدونم... من از بچگی زیاد لطیف و نازک نارنجی بزرگ شدم