2777
2789
عنوان

برای تقویت رشد ناخن چی خوبه؟

119 بازدید | 17 پست

خانما رشد ناخنهای من خیلی کمه. اصلا بلند نمیشه از کاشت ناخنم خوشم نمیاد دوست دارم ناخنهای خودم باشه.. 

چیکار کنم ناخنام زود بلند بشه؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب لیمو 

بخورم یا ناخنام تو آبلیمو کنم؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

ترکیب آبلیمو، سیر رنده شده، اب پیاز

ولی حقیقتا بوی گوه میده🤦🏻‍♀️😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پول خوبه که بری ناخن مصنوعی بگیری یا نهایتا کاشت کنی 

از چیزهای غیر طبیعی و مصنوعی خوشم نمیاد

بخورم یا ناخنام تو آبلیمو کنم؟ 

ناخنات بزن 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
ترکیب آبلیمو، سیر رنده شده، اب پیاز ولی حقیقتا بوی گوه میده🤦🏻‍♀️😂

بخورم؟ 

فیتوووو ناخن سفت محکممممم میکنه

فیتو چیه؟ 

روغن نارگیل

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
بخورم؟ 

نه

به ناخون هات بزن

بعد ده دقیقه یه ربع بشور

قرص یونی زینک هم برای ناخن خوبه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ناخنات بزن 

روزی چند دفعه؟ 

نه به ناخون هات بزن بعد ده دقیقه یه ربع بشور قرص یونی زینک هم برای ناخن خوبه

روزی چند دفعه بزنم؟ 

میرسی قرصم خوبه؟ 

قرص کلاژن چی؟ به نظرتون تاثیر تو رشد ناخن داره؟