2777
2789
عنوان

خانما چطوری بفهمیم شپش تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 88 پست
من کرم رنگه بعد ی کوچولوش قهوه ای این یعنی زنده اس؟

روی ناخن شست بذارش ، با ناخن شست دیگه‌ت لهش کن ( پرس میشه بین دو ناخن) 

اگر تق صدا داد یعنی زنده س

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

گلم شما چ کارایی انجام دادی برای از بین بردنش  من ک دیگ نمیدونم بجز شونه کشی بتونم کار دیگه ای ...

ما شامپو لیندان از داروخونه میگرفتیم میزدیم طبق دستور + دراوردن رشک برای کسایی که مبتلا شدن 

اولشم پیف پاف میزدم خودم به سرم 😂 کاملا گیج میشدن ولی بو زیاد داره اگر حساسی نزن 

ولی قطره کیمیا هم تو یه گروهی بودم گفته بودن خوبه که دیدم شما خودت سفارشش دادی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی ناخن شست بذارش ، با ناخن شست دیگه‌ت لهش کن ( پرس میشه بین دو ناخن)  اگر تق صدا داد یعنی زن ...

به حتما ممنون بابت جوابت گلم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
ما شامپو لیندان از داروخونه میگرفتیم میزدیم طبق دستور + دراوردن رشک برای کسایی که مبتلا شدن  ا ...

اره عزیزم حالا برسه یه دستم 

ان شاء الله

یعنی موهاتو رنگ کردی شپش از بین نرفت؟؟؟  با چه روشی از بین رفت؟

اره رنگ مشکی گذاشتم نابود نشدن لعنتیاااا آخر با ماشین صقر زدم موهامو😣😥تا چند ماه هیچ جا نمیتونستم برم مهمونی اینا فقط عروسی دخترعمم مجبور شدم برم ک اونم رفتم کلاه گیس خریدم گذاشتم سرم

اره رنگ مشکی گذاشتم نابود نشدن لعنتیاااا آخر با ماشین صقر زدم موهامو😣😥تا چند ماه هیچ جا نمیتونستم ...

ای وای

عجب 

گفتی عزیزم از چه طریقی مبتلا شدی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ای وای عجب  گفتی عزیزم از چه طریقی مبتلا شدی؟

دختردایی بیشعورم😞خدا لعنتش کنه الهی،هنوزم ک چن سال از اون ماجرا گذشته ولی هیچوقت نتونستم ببخشمش😩😩😩🤒😞🤕چون واقعاااااااا عذاب کشیدم یادمه اون اوایل میخاستم خودکشی کنم 🤧😭

اره عزیزم حالا برسه یه دستم  ان شاء الله

♥️♥️🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخواد کچل کنی بابا منم موهای دخترم تا شونه هاش بود با شامپو شستن و اتو کشیدن رخت خواب لباساش رفت انقد هم سخت نگیر من سه روزه نابودش کردم فقط یکی باید باشه ردیف به ردیف موهات نزدیک ریشه رو بگرده ببینه هنوز تخمشون هست یا نه من یبار شامپو زدم نود درصد رو نابود کرد باقیشم تو شونه کشی و گشتن موهاش تموم شد که اکثرا هم پوک بودن

عزیزم شما چکار کردی

سلام عزیزم 

فقط قطره کیمیا از با سلام سفارش دادم من خیلی دیر سفارش دادم و موهام نابود کردم 

قطره کیمیا باسلام سفارش دادم طبق دستور خودشون استفاده کردم همه تخم ها پوچ شدن

تمومه مبل و فرش ها و اینا هم جارو برقی و بعدم اسپری ضد شپش که بشه روی همه وسایل اسپری کرد...

تموم لباس هارو شستم روکش تخت رو شستم و تو افتاب پهن کردم 

تموم شدن 

ولی داغون شد موهام سر سس مایونز و اسپند و شامپو های شپشو...

عزیزم شما چکار کردی

سلام عزیزم 

فقط قطره کیمیا از با سلام سفارش دادم من خیلی دیر سفارش دادم و موهام نابود کردم 

قطره کیمیا باسلام سفارش دادم طبق دستور خودشون استفاده کردم همه تخم ها پوچ شدن

تمومه مبل و فرش ها و اینا هم جارو برقی و بعدم اسپری ضد شپش که بشه روی همه وسایل اسپری کرد...

تموم لباس هارو شستم روکش تخت رو شستم و تو افتاب پهن کردم 

تموم شدن 

ولی داغون شد موهام سر سس مایونز و اسپند و شامپو های شپشو...

سلام عزیزم فقط قطره کیمیا از با سلام سفارش دادم من خیلی دیر سفارش دادم و موهام نابود کردم قطره کیمیا ...

منم گرفتم از دخترم 

هر دومان داریم 

منتها مال اون رو من چک میکنم رشک رو در میارم ولی واسه خودم رو کسی نیست نگاه کنه 

با شامپو دمیترین شستم دوبار کلافه شدم همش کلاه سرمه

سس مایونز تاثیر نداره؟؟

برای شما کلا ریشه کن شد؟؟

من همه لباسها رو شستم