2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم لباس هامو دزدید

1131 بازدید | 32 پست

من رفته بودم برای جمع کرد جهیزیه 

ی دونه لباس هام نبود حتی لباس های زیرم حتی یه دونه ش درکمد باز کردم هیچی 

چ اونهای ک شوهرم خرید بود چ خودم از پدرم برد بودم حتی یکیش حتی ی دونه جوراب هم نبود 

فقط کت شلدار داماد شوهرم موند بود از اون همه وسایل دامادی ک خرید بودیم من برش داشتم مامان گفت برندار من برداشتم 

من خواهرشوهم هم سایزم ومطمئنم همه رو اون میبره میپوشم 

میخام بهش پیام بدم 

بگم عزیزم ب خوبی برای مشتری هات استفاده کنی 😘

کت شلوار شوهرم میخام پاره پاره کنم بندازم جلوی در 

این کارو بکنم یان ول کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا حس کردم برداشته دعوا بنویسه بیاره بزاره سرجاش

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

شاید اون بر نداشته ندیده چرا اینقدر مطمئن تهمت میزنی، شاید یکی میخاد بینتون حرف و حدیث پیش بیاره ، اخه لباس زیر شما به چه دردش میخوره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کت شلوار رو نه 

ولی به خواهرشوهرت بگو نمیدونستم انقدر گدایی که به لباسام چشم داری وگرنه قبل اینکه برم همه رو فدای سرم میکردم بهت میدادم که این همه منتظر نمونی 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
کت شلوار رو نه  ولی به خواهرشوهرت بگو نمیدونستم انقدر گدایی که به لباسام چشم داری وگرنه قبل ای ...

حتی کیف هام وسایل ارایشی هامو 

همه رو 

حتی ب لباس زیرهای کهن ام رحم نکرد بودن

ن رفتم جهیزیه جمع کردم  دارم جدا میشم میخام طلاق بگیرم

مثلا با خودش میگه ما اینارو خریدیم به نظرم بگو به دادگاه لباسامو برداشتن حتی لباسایی که ار خونه پدر آوردم حتی لباس زیر 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اگه واقعا مطمئنی کار اونه بگو بهش حتما

کت شلوار رو پاره نکن حس میکنم چیپ بازیه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وای خدای من ازکحا اینقد مطمئن تهمت میزنید اخه  چارتا لباس زیر شما بدرد کی میخوره اخه😐😐

عزیزم من دارم جدا میشم 

رفتم با مامور جهیزیه جمع کنم 

حتی وسایل جهیزیه خودم برداشته بودن تهمت چیه 

هیچ کدوم نبود 

من دوماه قبل شوهرم من خانواده بیرون کرد از خونه من رفتم مهریه گذاشتم اجرا و دارم جدا میشم