2777
2789
عزیزم مراقب باش منم چند سال پیش یه همچین خوابی دیدم که یه خانم که آشنای دور بود رو تخت ما دراز کشیده ...

وقتی تونسته وارد زندگی بشه دیگه فایده نداره بازم میتونه،مگه میشه دست و پای مرد رو بست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیله دوره،بد شانسی من خیلی خیلی هم خوشگله متاسفانه شوهرم نمیکنه چون خانواده درست و حسابی نداره

فقد میتونم بگم ع دست این جونور ب خدا پناه ببر کاش غریبه بود حداقل 

باشوهرت صحبت کن اونه ک باس مراقب حریم زندگیتون باشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وای😑😑بزن تو دهنش 

رفتم محل کارش دادو بیداد،ولی مگه از رو میرفت میگفت شوهرت باهات شوخی کرده شاید به من حساسی،بهش گفتم دیگه تحت هیچ شرایطی دور و ور شوهرم نبینمت وگرنه بد بلایی سرت میارم

نه عزیزم خداروشکر تا الان نتونسته چون خود خانم هم متاهله 

کاش اینم متاهل بشه این خیلی پرروئه اخه زندگی من خداروشکر همه چیش خوبه اونم با سختی که من کشیدم و بارش بیشتر رو دوش خودم بود شوهرم قدرمو میدونه اما واقعیتش خستم حس و حال اینجور مبارزه هارو ندارم

فقد میتونم بگم ع دست این جونور ب خدا پناه ببر کاش غریبه بود حداقل  باشوهرت صحبت کن اونه ک باس ...

اون گفت خیالت راحت باشه اما واقعا میشه به مردا اعتماد کرد اونم با تیپ و سرووضع این خانم

لباس شوهرش رو یا خودش رو؟

لباس خودشو،خودش تعبیرش کنه قبل اینک تعبیر بشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چقد خوب ای ول چجوری ب ذهنت رسید

ایده من نی  ع رائفی پور بود🌚یه سخنرانی داش درمورد تعبیر خوابای بدو اینا گف اینجوری خودتون تعبیرش کنین ک اتفاق نیوفته