2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ میخا تعبیر بد نشه یکی ع لباساتو از طرف شوهرت صدقه بده ب یه نیازمند ب نیت اینک ثوابش برسه ب زنه و با این شیرینی دس از زندگیتون برداره بعدم بگو اینم تعبیر خوابم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پدرم در اومد تا این مردو ساختم حالا که به یه جایی رسیده این اومده ببره پارسال شوهرم گفت بهم گفته تلاشمو میکنم مال هم بشیم شوهرم گفته من زن دارم بچه دارم اصلا از زنم جدا نمیشم اونم گفته من قدیما عاشقت بودم به عشق رسیدن به تو طلاق گرفتم 

خابتو واسه کسی تعریف نکن چون ممکنه بد تعبیر کنن

خوابتو به آب جاری بگو

صدقه بده

انشالله که خیره

خاب زن برعکس میشه این خانوم انشالله واسه همیشه از زندگیت بیرون میره

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
پدرم در اومد تا این مردو ساختم حالا که به یه جایی رسیده این اومده ببره پارسال شوهرم گفت بهم گفته تلا ...

کاش میشد بار کنین نتونه پیداتون کنه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

پدرم در اومد تا این مردو ساختم حالا که به یه جایی رسیده این اومده ببره پارسال شوهرم گفت بهم گفته تلا ...

وای😑😑بزن تو دهنش 

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
یعنی ب ساعتش بستگی داره ک تعبیرش میتونه خوب باشه یابد؟

خوب و بدش که نه اینکه تعبیر داره یا نه فرق میکنه

هرچقد بیشتر نزدیک اذان باشه احتمال اینکه تعبیر بشه خیلی بیشتره

اما اگه از اذان و طلوع بگذره دیگه کلا تعبیر نداره 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
خابتو واسه کسی تعریف نکن چون ممکنه بد تعبیر کنن خوابتو به آب جاری بگو صدقه بده انشالله که خیره خ ...

اون خواب زن نیست خواب ظنه یعنی شک و گمان

خواب جنسیت نداره

عزیزم مراقب باش منم چند سال پیش یه همچین خوابی دیدم که یه خانم که آشنای دور بود رو تخت ما دراز کشیده بعد این خواب خیلی کنجکاوم کرد یه کم رو شوهرم حساس شدم کنجکاوی کردم دیدم بله با همون خانم تازه وارد رابطه شده بود از پیام ها فهمیدم گوشی رو یواشکی چک کردم خلاصه که جلو این رابطه رو گرفتم 

همینکه همسرت گفته زن و بچه دارم و پاش نلرزیده یعنی وفاداره نترس