این زن قبلنا خیلی تلاش میکرد به من نزدیک بشه بهش راه ندادم تا اینکه فهمیدم مستقیم با شوهرم صحبت کرده اونم محترمانه ردش کرده اما دیشب خوابشو دیدم استرس گرفتم چون تو خواب از دست شوهرم ناراحت شدم که دزدکی لباس منو بهش داده
اگ میخا تعبیر بد نشه یکی ع لباساتو از طرف شوهرت صدقه بده ب یه نیازمند ب نیت اینک ثوابش برسه ب زنه و با این شیرینی دس از زندگیتون برداره بعدم بگو اینم تعبیر خوابم
پدرم در اومد تا این مردو ساختم حالا که به یه جایی رسیده این اومده ببره پارسال شوهرم گفت بهم گفته تلاشمو میکنم مال هم بشیم شوهرم گفته من زن دارم بچه دارم اصلا از زنم جدا نمیشم اونم گفته من قدیما عاشقت بودم به عشق رسیدن به تو طلاق گرفتم
خاب زن برعکس میشه این خانوم انشالله واسه همیشه از زندگیت بیرون میره
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
پدرم در اومد تا این مردو ساختم حالا که به یه جایی رسیده این اومده ببره پارسال شوهرم گفت بهم گفته تلا ...
وای😑😑بزن تو دهنش
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
عزیزم مراقب باش منم چند سال پیش یه همچین خوابی دیدم که یه خانم که آشنای دور بود رو تخت ما دراز کشیده بعد این خواب خیلی کنجکاوم کرد یه کم رو شوهرم حساس شدم کنجکاوی کردم دیدم بله با همون خانم تازه وارد رابطه شده بود از پیام ها فهمیدم گوشی رو یواشکی چک کردم خلاصه که جلو این رابطه رو گرفتم