a_nisa78 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6261 عنوان کیا ریزش مژه داشتند یا دارن؟ 235 بازدید | 8 پست مژه هام میریزه و فرم چشمام خیلی بد شده انگار پلکم افتاده شما چنین تجربه ای داشتید ؟ 1403/02/28 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3462 همچین چیزی تجربه نکردم ولی خودم برای پرپشت شدن مژه ها و ابروهام وازلین میزنم بهشونریملت ک تموم میشه برسشو قشنگ بشور بزن تو وازلین بمال ب مژه و ابروتروغن کرچکم میگن خوبه ولی من استفاده نکردم خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7251 یا ریلمت خوب نیس یا خیلی دست میزنی بشفشار ک بیاد حتی اگر یکم ماساژ بدی میریزه طبیعیهریشش برای شما ضعیف شده روغن کرچک میتونه موثر باشه هم برای تقویت هم رشد و پرپشت شدنش درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
a_nisa78 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6261 همچین چیزی تجربه نکردم ولی خودم برای پرپشت شدن مژه ها و ابروهام وازلین میزنم بهشون ریملت ک تموم میش ... وازلین عوارض نداره؟
a_nisa78 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6261 یا ریلمت خوب نیس یا خیلی دست میزنی بش فشار ک بیاد حتی اگر یکم ماساژ بدی میریزه طبیعیه ریشش برای شم ... زیاد ریمل نمیزنم در حد یکماه یکبار
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3462 وازلین عوارض نداره؟ نه فک نکنم فقط مواظب باش نره تو چشمت وگرنه خیلی تاثیر خوبی داره خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7251 زیاد ریمل نمیزنم در حد یکماه یکبار شاید زیاد دست میزنی یا فشار میدیمن یسری وقتا حواسم نیست خارش میگیره ماساژ میدم میریزه بعدش اگه هم دلیل خاصی نداره علتش فکرمیکنم همون تضعیف ریشه باشه که تقویت کنی کمتر میشه درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7251 نه فک نکنم فقط مواظب باش نره تو چشمت وگرنه خیلی تاثیر خوبی داره وازلین چشمارو سوزش نمیاره؟ بنظرم روغن کرچک و نارگیل تاثیرش بهتر باشه وازلین تو چن روز اثرشو میشه دید؟؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3462 وازلین چشمارو سوزش نمیاره؟ بنظرم روغن کرچک و نارگیل تاثیرش بهتر باشه وازلین تو چن روز ا ... نه اگه نره تو چشم نمیسوزونه،اونام خوبنمن دو هفته استفاده کردم تغییرکرد تو یه ماه خیلی پرشد خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)