2777
2789
عنوان

خانمای خیلی چاق

173 بازدید | 13 پست

بچه ها اضافه وزن بالا و چاقی خانم ها ب عفونت گرفتنشون مرتبطه؟

و اینکه من خودم پر.بودم نامنظم تقریبا دوماه درمیون میشم دکترم رفتم گفته کیست و..نداری فقط باید وزن کم کنی تا اوک شه

چاقی چ تاثیری تو پر.یود داره؟کسی میدونه؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

به عفونت ربطی نداره به تنبلی تحمدان ربط داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقی یعنی افزایش

تنبلی تخمدان

حامله نشدن

دیابت

عدم جذابیت واسه مرد

سرد شدن رابطه

راه حل

رژیم

ورزش

استفاده از طب فشاری و سوزنی مثلا کش سبز

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
چاقی خیلی زیاد  آمینوره یا قطع پریودی میده

آمینوره چیه

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
آره من  نامنظم میشه

دکتر خیلی باحال بود گفت این همه چربی ریختی رو سر رحم و تخمدان کلا راهشو بستی😂😂

دکتر خیلی باحال بود گفت این همه چربی ریختی رو سر رحم و تخمدان کلا راهشو بستی😂😂

نیاد 😂

این همه راه میاد که بگه حامله نیستی؟ خب پیامک بزن 🥲

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
نیاد 😂 این همه راه میاد که بگه حامله نیستی؟ خب پیامک بزن 🥲

وواقعا😂😂

من بهت تذکر میدم چاق شدی ولی منو با خودت ببر آلمان 🫠 منم ۸۵ کیلو شدم 😁

پریود نشدن به چربی های زیر شکمی مربوطه که نمی ذاره خون بیاد بیرون در بدن شخص چاق میمونه و دلمه میشه،  علتش هم تنبلی تخمدان نیست گلم ، چون تنبلی تخمدان وقتی تا وقتی درمان نشه آدم لاغر نمیشه اما وقتی یک نفر لاغر میشه و خون های بدنش میاد بیرون این یعنی مشکل از تخمدان هاش نیست مشکل چربی هاست