2777
2789
عنوان

دلم گرفته و خیلی ناراحتم هستین؟

3454 بازدید | 192 پست

سلام.من چند ماهی هست نامزد کردم.نامزد من اکثرا یه روز درمیون میاد خونمون اونم کلا دوساعت.هیچ وقتم شبا نمیمونه.ولی هر دفعه که به مامانم میگم میخواد بیاد داد بیداد میکنه.هی باید منت بکشم خونه رو خودم تمیز کنم هیچ کاری برام نمیکنه.از دست این کاراش به ستوه اومدم.مگه من چقدر دیگه مهمونشونم؟همش یسال.بعد دیگه میرم و عمرا بتونم هفنه ای یبارم بیام.خیلی گریه کردم خیلی داغونم.واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم.به اونم نمیتونم بگم نیا یا کمتر بیا.دیگه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه.اخه بخاطر دوساعت چقد منت بکشم؟هرچیزی قیمتی داره چقد منت تحمل کنم بخاطر دوساعت.بچه ها چیکار کنم؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟مادرتون نامزدتو دوست ندارن یا با ازدواجتون مخالف بودن؟

هیچکدوم.میگه حوصله پذیرایی ندارم.اخه یه هندونه و جای اوردن میشه پذیرایی؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ای کاش منم ب این حرفاگوش میکردم ک الان روم ب روش باازنمیشد یاب خانوادم😔😔

کدوم حرفا؟

همش اون نیاد خونه تون شما هم برو خونشون یا برید بیرون.

واااا برا ی کلمه حرف بره پشت سرشم نگاه نکنه؟!مگه داریم؟مگه میشه؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

بعضی وقتا مامانا قاط میزنن، باید بیخیال باشی بیرون برو باهاش خرید خونه اونا گاهیم خونه شما، انصافا زیاد میاد خونتون

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
همه مادر زنا داماداشونو دوست ندارن تعجبه؟

اره بخدا مامانم با ابجیم اینجوری نیست همیشه شوهر اون تا دو نصف شب میمونه ولی دریغ از یه غر.ولی به من خیلی میتوپه.بچه ها دلم خیلی شکسته