2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فا ل چی بوده؟ کی براتون گرفته؟ میخام بدونم حسش بهم چیه! خیلی بازیم داد یه روز دوستم داره یه روز ن ...

یه خانمه هست میگیره کارش عالیه خدایی 

بهش پیام بده ببین تک نیت رایگان برات میگیره یانه اگه نگرفت فکر کنم تک نیتش ۳۰تومن باشه 

اما حرفی بهت زد رو طلا بنویس نگهدار خداشاهده بالای دویست بار امتحانش کردم همش راست راست 

بعد چیکار کردی رفت؟😔💔پس من کجا فا.ل بگیرم سنگینی نداشتع باشه

اونا که درست میگن حتما موکل دارن مخصوصا درباره اینده. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یه خانمه هست میگیره کارش عالیه خدایی  بهش پیام بده ببین تک نیت رایگان برات میگیره یانه اگه نگر ...

موکل نداره؟😔خیلی میترسم 

توروخدا بده ایدیی چیزی ازش اگه داری.

این کاربری تعلیق شده.
اونا که درست میگن حتما موکل دارن مخصوصا درباره اینده. 

اینده رو نمیخام حسه الانش رو مبخام😭💔😔چون عشقمون ممنوعست اینده نداریم باهم

این کاربری تعلیق شده.
میتونی دوتا تاپیک قبلمو بخونی؟ راجبش نوشتم

خوندم ، راستش الان توی یه موقعیتی هستم که میگم ای کاش جای تو بودم و مشکلم این بود 

در نظر من یه چیزیه که اصلا نباید برات مهم باشه و با اعتماد بنفس به زندگیم ادامه میدادم و برام مهم نبود... چون تو موقعیتی هستم که از عزیزترین ادمای زندگیم بدترین حرفا رو شنیدم ، بدترین کتکا خوردم ، آبروم داره میره و حتی حس میکنم دیگه خداهم دوسم نداره ، 

منم اوایل که بهش درخاست دادم همین رفتار طرف شمارو داشت یادمه یه بتر بهم گفت هر کاری میکنم نمیتونم بهت علاقمند بشم و چقدر من شکستم اما الان میگم ای کااااااش همون دل شکستن من باقی میموند اما به اینجا نمیکشید 

دوست ندارم مسیر منو تجربه کنی ،بزار دردت همین بمونه و بزارش توی یه گوشه از قلبت اما باهاش هیچ چیو ادامه نده

اگه چیزی قسمتت باشه محاله بهش نرسی 

اینده رو نمیخام حسه الانش رو مبخام😭💔😔چون عشقمون ممنوعست اینده نداریم باهم

خودت داری میگی  اینده ای ندارید به هم ،توی دلت براش سوگواری کن اما ادامش نده ، فک کن الان عاشقته وای نمیتونید باهم باشید ، دنبال حسش نرو

خوندم ، راستش الان توی یه موقعیتی هستم که میگم ای کاش جای تو بودم و مشکلم این بود  در نظر من ی ...

حرفتو قبول دارم

عزیزم چقد درد کشیدی😔💔

این کاربری تعلیق شده.