2777
2789
بله 

فا ل چی بوده؟ کی براتون گرفته؟

میخام بدونم حسش بهم چیه!

خیلی بازیم داد یه روز دوستم داره

یه روز نداره یه روز خوبه

یه روز بد خستههه شدم خستهههههه😭😭😭😭😔💔

این کاربری تعلیق شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دفعه ف ال حافظ گرفتم برام عین واقعیت بود اصلا اینطوری بودم😳 

از اون موقع به بعد به حافظ ایمان اوردم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

من یه دفعه ف ال حافظ گرفتم برام عین واقعیت بود اصلا اینطوری بودم😳  از اون موقع به بعد به حافظ ...

بلدی واسم بگیری توروخدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این کاربری تعلیق شده.
فا ل چی بوده؟ کی براتون گرفته؟ میخام بدونم حسش بهم چیه! خیلی بازیم داد یه روز دوستم داره یه روز ن ...

منم. طرفم اینطوری بود بنظرم عیچی ارزش آبرو و آرامش ادم رو نداره ، بسپار. به خدا و خودت رها کن همه چیو 

یه نگاهی به تاپیکام بندازی متوجه میشی چی میگم

اره،یه بار قهوه گرفتم حضوری، یه چیزایی دراومد که فقط خودم میدونستم.

یه بارمقهوه و تارو.ت و شمع گرفتم غیرحضوری، هرچی گفت درست دراومد، بعدا متوجه شدم موکل داشته

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اره،یه بار قهوه گرفتم حضوری، یه چیزایی دراومد که فقط خودم میدونستم. یه بارمقهوه و تارو.ت و شمع گرفت ...

یاخدا موکلش اذیتت نکرد؟😔😭💔

این کاربری تعلیق شده.
میدونم اما بعضی وقتا نیازه نزاریم بیشتر پیش بره  منم همه این حال بدیا رو داشتم اما اشتباهم این ...

میتونی دوتا تاپیک قبلمو بخونی؟ راجبش نوشتم

این کاربری تعلیق شده.