2777
2789
عنوان

تاپیک ضروری_آبله مرغان

200 بازدید | 32 پست

دوستان من تازه دوروزه که آبله زدم دکترم رفتم سرمم زدم وداروهامم دادکه میخورمشون یه پمادزینک برا دونه هاش وخارششون بهم دادولی من امتحاناتم نهاییه دوروز دیگه دینی دارم ولی هنوز1درسشو رسوندم بخونم بدن درد واین دونه های ملتهب وخارششون امونموبریدعلاوه برپوست بدن وسرم یکی تولثم زدم یکیم توگلوم وواقعا درددارن که دکترگفت براشون تامیتونم سوپ بخورم ولی خب من براامتحاناتتم چیکارکنم حالم بهترشه؟ 50درصد هزکنکورم به ایناوابستس😢😦

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

منم نهایی دارم آبله گرفتم ، تب دارم حالم بده نمیتونم بخونم

براکم کردن خارش پوست بایدچیکارکنیم؟توهم پوست صورتت زیادزده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو حموم محلول اب و جوش شیرین درست کن بریز رو بدنت بعدش دیگه اب نریز رو خودت خارش و دونه خا کم کم خوب میشن هروز اینکارو بکن و از صابون گوگردی استفاده کن لباس نپوش اصلا و نذار چیزی بهشون بخوره جای خنک بخواب 

وای من پارسال زدم از نوع افتضاحش

مدام با خنکی خودمو میشستم آب خیار و این چیزا ب قدری وحشتناک میخارید ک ب بچه چند ماهم نتونستم شیر بدم شیرخشکی شد آرزوی مرگ میکردم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

برو تو حموم محلول اب و جوش شیرین درست کن بریز رو بدنت بعدش دیگه اب نریز رو خودت خارش و دونه خا کم کم ...

باداروی گیاهی مخصوص تازه حمام کردم چون خانواده ام پارسال استفاده کردن خوب بودبراشون ولی یسوالم اینه که راسته که اوج دردششش مال روز3و4دورشه؟

باداروی گیاهی مخصوص تازه حمام کردم چون خانواده ام پارسال استفاده کردن خوب بودبراشون ولی یسوالم اینه ...

نه اینا برا همه یکی نیست و من تمام دوره دردام تغییری نکرد بدن با بدن فرق داره 

وای من پارسال زدم از نوع افتضاحش مدام با خنکی خودمو میشستم آب خیار و این چیزا ب قدری وحشتناک میخاری ...

خیلی دردش افتصاحههههه من روز اولش که تشنج کرده بودم اما بعدش که دیگه دونه هاش زد بیرون سردردوتبم قطع شد یعنی امکانش هست بازم اون سردرداوتب ولرزاش بیان سراغم؟

خیلی دردش افتصاحههههه من روز اولش که تشنج کرده بودم اما بعدش که دیگه دونه هاش زد بیرون سردردوتبم قطع ...

ن فقط خارشش خیلی وحشی میشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده