2777
2789
عنوان

بیاین یارم ببینید! عکس!🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 60 پست
پآبدار باشین زندگی بکامتون مرسی که بدل نگرفتین .. 

ممنون از آرزوی خوبتون.❤️

از من این حساسیت‌ها گذشته و بامزه هم بود تشبیهتون. ولی خوب خیلی‌ها ممکنه دلشون بشکنه و ناراحت بشن.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

وای خدا کلافه شدم🥴استارتر اگه خودتونو نمیذاری رسما از تاپیک خدافزی کنم... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جوونم خارجی هستن ایشون ؟؟؟؟ عشقتون پایدار عزیزم 🕊🤍🌱 خوشبخت بشی عزیزم ❤

بله جانم.

ممنون از آرزوی قشنگ و محبتت❤️

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
وای خدا کلافه شدم🥴استارتر اگه خودتونو نمیذاری رسما از تاپیک خدافزی کنم... 

ببخشید مهرآسا جان،

من در تاپیکهای دیگری عکسمو میذارم ولی با این همزمان نه. بخاطر ملاحظات قانونی. 

ببخشید مهرآسا جان، من در تاپیکهای دیگری عکسمو میذارم ولی با این همزمان نه. بخاطر ملاحظات قانونی.&nb ...

چ موادبی اسی

پشمام ریخت

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
چ موادبی اسی پشمام ریخت

😅

من فقط روی رفتار دیگران تمرکز نمیکنم. سعی میکنم overthink نکنم و کمتر ناراحت میشم نتیجتا🙂

ببخشید مهرآسا جان، من در تاپیکهای دیگری عکسمو میذارم ولی با این همزمان نه. بخاطر ملاحظات قانونی.&nb ...

منکه.متوجه نشدم.. چی بگم.. موفق باشید 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اگه کل رابطه بر پایه احساسات باشه  اگه یه روز تنشی تو ارتباطتون پیش بیاد خیلی اذیت میشی

همینطوره.

تلاش می‌کنم از تجربه ازدواجم درس بگیرم و بالغانه رفتار کنم.

ممنون🙂

ببخشید اگه جواب کسی رو جاانداختم.

ممنون از نظرات🙏

من دیگه وقت خوابمه🥱