2777
2789
عنوان

بیاین یارم ببینید! عکس!🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 60 پست

میذارید دوباره یا برم 

واقعیت اصلن دوس خوشم نمیاد تو تاپیک های عکس معطل شم و چون شما رو میشناسم، موندم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. راستش من خودم سلیقه خاصی ندارم، از کسی خوشم بیاد برام زیبا میشه.  ولی باورت میشه هرجا ...

عه چه جالب

خوبه که خیلی درگیر قیافه نیستی

من یکی از معیارام چهرست،دوست دارم به دلم بشینه

در کل پایدار باشین

استارتر میشه خودتون ام بذارید 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
شاید شوخی میکنن 

نمیدونم...

بنظرم مسخره کردن ظاهر ی آدم ب هیچ شکلی درست نیست

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
اسی من سال دوازدهمم یکم ب مهاجرت فکر میکنم اطلاعاتی اگه داری میشه خصوصی راهنمایی کنی منو ❤️

باشه عزیزم

الان دیروقته بهم پیام بده بعدا پاسخ میدم اگه دانش مورد نظرت رو داشتم

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
باشه عزیزم الان دیروقته بهم پیام بده بعدا پاسخ میدم اگه دانش مورد نظرت رو داشتم

چشم 

من بعدا پیام میدم فقط اگه تونستین درخواست دوستی رو قبول کنین ک گم نکنم کاربریتونو

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
عه چه جالب خوبه که خیلی درگیر قیافه نیستی من یکی از معیارام چهرست،دوست دارم به دلم بشینه در کل پا ...

نه اصلا درگیر نیستم. کاملا تابع احساسه

الکس البته نگاه و چشمها و صدای زیبا و چهره‌ی نجیبی داره

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
نه اصلا درگیر نیستم. کاملا تابع احساسه الکس البته نگاه و چشمها و صدای زیبا و چهره‌ی نجیبی داره

الکس اسمشه؟

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله