2777
2789
عنوان

اگه حامله باشم بدبختم😭

845 بازدید | 20 پست

من پارسال دوبار سقط داشتم امسال رفتم آزمایش های سقط دادم فهمیدم رحمم سپتوم داره.البته علت سقط این نبود دکتر گفت آزمایش ژنتیکم بدین که هفته دیگه قراره بدم.اخرین سقطم زمستون پارسال بود.بعداون پریودم بهم ریخته.الان ۹روزه عقب انداختم.روزسوم بیبی زدم  منفی بود.ولی هنوز نشدم .آخه اقدامم نکردم اصلا.ولی میترسم دیشب بیبی خریدم امروز بزنم ولی جرات ندارم😭دیشب خواب پیدیدم تو یه اتاقم پر نوزاد همشون مشکل ذهنی و ظاهری داشتن .خیلی حالم بده.توروخدا دعاکنین نباشم.بنظتون امروز بیبی بزنم یا فردا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس من ۲ ماه نشدم بی بی همش منفی بود باور نکردم رفتم ازمایش دادم منفی بود دکتر برام امپول زد پریود شدم بعصی وقتا قاطی میکنی کلا

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

وقتی اقدامی نداشتین قطعا باردار نیستی عزیز خب یه آزمایش بده این همه استرس به جون نخر دختر خوب 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
نترس من ۲ ماه نشدم بی بی همش منفی بود باور نکردم رفتم ازمایش دادم منفی بود دکتر برام امپول زد پریود ...

منم دکترم امپول داد ولی نزدم گفتم ببینم اگه تااخرههفته نشدم بعوبزنم