2789

سلام وقت همگی بخیر

حدود۲هفته پیش تهران بودیم خیابان پونزده خرداد ماشین پارک کردیم کنار خیابون در حد  نیمساعت رفتیم اومدیم دوتا کیف از ماشینمون دزدیده بودن 

کیف رو صندلی بوده از قضا تو یکی از کیف ها وسایل با ارزشی بوده و ارزش مادی زیادی داشته(مقداری پول و سکه طلا...)

کسی که دزدیده قطعا وسایل تو کیف رو بعنوان دست دوم میفروشه یه سشوار مارکR.T.S رنگ صورتی رنگ بوده توش شاید خریدارشو بتونیم پیدا کنیم و رد دزد رو بزنیم لطفا کمک کنید و تو گروهای تهران پخش کنید شاید این دزد کثیف رو پیدا کنیم منم به پول و طلاهایی ک تو کیفم بوده برسم لطفا کمک کنید با کپی و انتشار این پیام شاید گره کار من به دست شماهابازبشه لطفا لطفا لطفا.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوهفته گذشته ها!

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم امیدوارم دزد پیدا بشه اما اینجا تهرانه متاسفاته کلانشهر بزرگیه شما باید کیف هارو داخل صندوق عقب میزاشتین روی صندلی خب مشخصه که جلب توجه کرده 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

کیف طلا رو گذاشتی صندلی عقب رفتی 

خوب اینجا تقصیر شماست یا دزدا؟ 

ما کیف مدرسه بچه ها هم صندلی عقب نمیزاریم ول کنیم بریم 

بعدم توی این شهر بزرگ انتظار داری الان یکی سشوار صورتی پیدا بشه؟ برو کلانتری بگو دوربینها رو چک کنن