2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون جواب نده

346 بازدید | 27 پست

من شوهرم شهر دیگه کار میکنه دیشب بهش زنگ زدم‌گفتم کجایی گفت عروسی همکارم بعد بحثمون سر این بود که به من اهمیت نمیده گفت رو مخم نرو بعد از اون  هر چی بهش پیام دادم تا نصف شب دیگه جوابمو نداد نه زنگ نه پیام یعنی خیانت کرده یا چون باهاش بحثم بوده از عمد جواب نمیده دارم میمیرم تو این زندگی عین یه آدم بی ارزشم اینم بگم خیلی لجبازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرابطش ندارم برم یعنی خیانت کرده

دور که هستی 

دلتنگیت رو هم ک با غرغر نشون میدی 

اونجا هم ک عروسیه انواع اقسام خانم های خوشگل 

بعد مرد بیچاره هم باید کار کنه هم فشار جنسی تحمل کنه هم زنش بازجوییش کنه... .

از یه جایی به بعد مرد حتی اگر فکر تجدید فراش هم نکنه دیگه دلش نیست برگرده ... پس حتما برو پیشش 

دور که هستی  دلتنگیت رو هم ک با غرغر نشون میدی  اونجا هم ک عروسیه انواع اقسام خانم های خ ...

عزمزمه از صبح تا شب یه پیام نمیده یه زنگ نمیزنه وقتی هم خونس اصلا ابراز علاقه نمیکنه خیلی سرده چند ساله یه تولد نگرفته برای من من دیگه بریدم