2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون جواب نده

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چی میشه که انقدر خودتون و کوچیک میکنید و بهش میگید چرا به من اهمیت نمیدی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

اصلا بگیم حق با خودت.. چ ربطی ب خیانت داره.. چون جوابتو نمیده یعنی خیانت کرده 😑... شوخی میکتی یا گرفتی مارو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اصلا بگیم حق با خودت.. چ ربطی ب خیانت داره.. چون جوابتو نمیده یعنی خیانت کرده 😑... شوخی میکتی یا گر ...

به هر حال کسی که تا نصف شب جواب پیام نده شما باشی شک نمیکنی اونم شهر دیگه

به هر حال کسی که تا نصف شب جواب پیام نده شما باشی شک نمیکنی اونم شهر دیگه

ن همچین فکری نمیکنم.. هزارتا دلیل داره.. مگه همسرت سابقه خیانت داره انقدر بهش شک داری؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ن همچین فکری نمیکنم.. هزارتا دلیل داره.. مگه همسرت سابقه خیانت داره انقدر بهش شک داری؟ 

سابقه ندارم ولی وقتی از آدم دور باشه خیلی راحته چون اون شهری که میره به چشم دیدم که زن خراب زیاد داره

اخه اون هیچ محبتی به من نمیکنه عین مجسمه است

ببین عزیزم زندگی مشترک کلا دو روش داره اولی باید جداشی 

دومین راه هم محبت کردن و سیاست اجرا کردن و حزف های خوب زدن و...بدونن توقع هست ،تو‌ بدون توقع محبت کن چند ماه تاثیرشو میبینی نمیگم خودتو بکش براش ،وقتی بهت زنگ میزنه با محبت و خوش رویی جوابشو بده اصلااااا اصلااا به روش نیار که چند ساعت بود زنگ نزده بود انگار اصلا متوجه نبودی که چند ساعته نیست

هفتع ای ۱/۲ بار در طول روز بهش بنویس خسته نباشی عشقم ،هسته نباشی عزیزم جواب بده یا نه اصلا برات مهم نباشه مطمئن باش جواب نده هم تو دلش تعجب میکنه ،هر روز نگی ها هفته ای ۲/۳ بار 

ی مدت وقتی اومد خونه با روی خوب برو جلو در استقبالش قشنگ با محبت سلام کن بعد فقط ی کلمه بپرس روزن جطور بود؟دیگهه هیچی از سرکارش نپرس ،اصلاا نپرس که چرا زنگ نزدی در طول روز،فقط تو‌هم ی کلمه بگو تو خونه اونقدر کار بود اونقد مشغول بودم نفهمیدم کیی شب شد(این حرف هم با حالت غر زدن نگو،با لحن خوب و معمولی بگو)

کلا ی مدت باهاش یجوری رفتار کن که اصلا برات مهم نیست که در طول ر‌وز زنگ میزنه یا نه،اصلا بهت مهم نیست که بهت محبت میکنه یا نه، و اصلااا قهر نکن غر نزن ،خیلیی خوش رو و بگو بخند باش 

ی مدت این روش رو امتحان کن

❤Che khobe ke daramet
ببین عزیزم زندگی مشترک کلا دو روش داره اولی باید جداشی  دومین راه هم محبت کردن و سیاست اجرا کر ...

این کارها هم کردم فایده نداره شوهرم خیلی آدم سردیه شده من شب تا صبح گریه کردم یه کلمه نگفته چته

اصلا ابراز علاقه نمیکنه من همش پیام میدم اون اصلا 

همش هم منت کارش و پولش سر من میذاره با اینکه از اول هیچ کار برای من نکرد نه عقد و عروسی درست حسابی نه یخ ریال خرج من بکنه و همیشه تو دعوا دست پیش میگیره اگه دعوا کنیم اون قهر میکنه و حق به جانبه تو دعوا فحش میده قبلا هم کتک میزد اصلا اگه من مریض باشم براش مهم نیست حس حمایتگر نمیده

وقتی محبتی نبینی مثل یه آدم عقده ای میشی

نه عزیزم باید اونقدر رو خودت کار کنی که محتاج محبت کسی نشی

میدونی وقتی این حرف و میزنی طرفت بیشتر ازت دور میشه تا اینکه بخواد بهت محبت کنه؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این کارها هم کردم فایده نداره شوهرم خیلی آدم سردیه شده من شب تا صبح گریه کردم یه کلمه نگفته چته اصل ...

همین دیگه بهش محبت کردی ولی بعدا گفتی تو هم به من محبت کن بهش پشت سر هم پیام دادی،نشستی جلوش گریه کردی توجه خواستی

حرف های منو با دقت بخون گفتم ی مدت بدون توقع بهش محبت کن و سمتش نرو،یعنی چی  این کار؟

یعنی بهش  زنگ نزن ولی هر وقت اون  زنگ زد با روی خوش و خوب جواب بده نپرس این چند ساعت کجا بودی چرا زنگ نزدی؟

یعنی اومد خونه با روی خوب و قشنگ و‌خنده برو استقبالش ولی زیاد ازش سوال نپرس حرف نزن ولی اون هر چی گفت پرسید قشنگ جوابشو بده

گریه کردن و غر زدن فققط همسرتو ازت دورتر میکنه

❤Che khobe ke daramet