2777
2789

سلام من زیاد پیراشکی گوشت درست کردم با خمیر جادویی . فردا قراره برای دوستم مهمون بیاد میخوام برم کمکش براش درست کنم اما تا حالا مواد رو تو خمیر  میپیچیدم همون موقع تو تنور میزاشتم میپخت.

سوال: پیراشکی آماده شده رو قبل از پخت  میتونم نایلون بکشم روش چند ساعت بعد خودشون بزارن فر بپزه که تازه باشه موقع سرو؟


یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من امتحان کردم شده ، حتی خامشو تو فریزر گذاشتم موقع پخت گذاشتم فر بازم خوب بوده 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
نه بخچال قراره بزاره نه فریزر چون تعدادشون زیاده و روی هم خراب میشه شکلش. بیرون بزاره تا زمان پخت چن ...

نه گلم چیزیش نمیشه 

فقط تو هوای آزاد خمیر رویه میبنده روش حتما باید یچیز بندازین یا پارچه آشپزخونه تمیز یا سلفون 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز