2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

یکی از امامان شریفمون

فرموردن ک نمازتو بخون

تو میتونی از یار ما بشی

تا ابد تو ذهنمه

۶ سالم بود تازه رفته بودم مسجد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
سلام من دیدم ولی میگن نباید تعریف کنی

چرا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بله ولی قطعا تعریف نمیکنم چون ممکنه توفیق نداشته باشم دیگ

چرااا

بله یکی از امامان شریفمون فرموردن ک نمازتو بخون تو میتونی از یار ما بشی تا ابد تو ذهنمه ۶ سا ...

ای جونم چه قشنگ

من خودمم خواب یکی از امام هامون رو دیدم که گفتن شفای فلانی رو دادیم

یکی از اقواممون بود و واقعا هم همن طور شد اون موقع فکر کنم ۶ساله اینا بودم