2777
2789
عنوان

به نظرتون دندونپزشکم هَوله؟؟😬

352 بازدید | 37 پست

خانما میدونم بدموقع تایپیک زدم ولی فکرم مشغول شده راجب حرفای دندونپزشکم که میدونم اکثرا میگین دکتراهمشون این شکلین.🙁من یه سالی میشه میرم پیش این دکتر خداییش کاره عصب کشیش حرف نداره فقط یه حرفایی روز آخر زد مثلا داشت روکش دندونمو میزاشت گفت فک کنم تا یه مدت همدیگرو نبینیم مراقب خودتون باشید😐بعدش من فک کردم شوخی میکنه با خنده گفتم معلومه از دستم خسته شدین.که شروع کرد درد و دل ..سریع گفت نه اصلا من هیچوقت نتونستم ازدست تون ناراحت باشم یا ازکار دندونتون خسته بشم خودمم نمیدونم چرا ..و چند تا از این چرت و پرتا .حالا اساتید محترم نظر بدین🤐🙂

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 

دندون پزشک هولی ک به شوهر تبدیل شد😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته اینم بگم من با لحن شوخی براتون نوشتم ولی اون چشماش جدی بود و اصلا نمیخندید .که اصلا من ناراحتم شدم از ناراحتیش .حتی آخرش گفت بازم به من سر بزنید 

ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی 
خلبان شوهر داره 😌

شوهرت خلبانه؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
البته اینم بگم من با لحن شوخی براتون نوشتم ولی اون چشماش جدی بود و اصلا نمیخندید .که اصلا من ناراحتم ...

عکس تو بزار

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
آیا عکس من تو نظر دهی شما تاثیر گذاره؟؟😕

بله بله حتما

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
خخخ خدااز دهنت بشنوه نه خاهر خلبان منظورم خودمم که میگم شوهر دارم

اهاااا🤣🤣🤣

خلبان یه نگاهی به من بکن

این مسافرت شوهر نداره

اون دندون مزشکه رو تور کن برا من🤣🤣