2777
2789

خیلی خستم، نوسانی خوندم تا اینجا خیلی تلاش کردم بعد ول کردم جوری پشیمونم که حاضرم رگمو‌ بزنم بخوابم واسه همیشه، هر روز تلاش می‌کنم دستم کوتاه‌تر میشه. واقعا خسته شدم، میخوام یه چیزی بگم من پزشکی نخواستم، از آرزوم گذشتم، ولی میخوام لااقل داروسازی یا روانشناسی دولتی بیارم خواهرانه برادرانه کمکم کنید چجوری بخونم بخدا خیلی خسته شدم آنقدر برنامه ریختم دستام از نوشتن ورم کرده، مشاور داشتم نصفه راه فهمیدم خوب نبوده یعنی اصولی نبوده، خودم برنامه ریختم نتونستم اجرا کنم، چیکار  باید کنم؟ نمیتونم قیدشو بزنم بخدا هر روز خانوادم باهام بحث دارن، دلمو میکشنن باورم نمیشه به اینجا رسیده ولی توروخدا کمکم کنید واقعا اوضاعم خوب نیست. شیمی، فیزیک، ریاضی و زیست چجوری بخونم چی حذف کنم بهتره؟ باید حذف کنم نمیرسم واقعا ولی بخدا اون چیزایی که بخونم خیلی خوب میخونم

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگذره از اون مافیا هایی که به خاطر جیب خودشون کنکور رو گذاشتن باشه 😞 

کنکور تا الان باید جمع میشد ولی به خاطر منافع یه عده حداقل یکسال از بهترین سالهای جوونهای مردم رو تلف میکنن ... و باعث میشن چقدر افسرده بشن و استرس داشته باشن 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

مشاور نمیخواد فقط هدفتو بزار جلو چشمت بگو من بهش میرسم هنوز 40روز تا کنکور وقت داری صبح ساعت 6که بیدار میشی گوشی رو بده دست اعضای خانواده و شروع کن

و به عنوان یه کنکوری تا این موقع بیدار نمون، بخون هر درسی رو دوست داری باز کن و بخون و تست بزن

فردا یا پس فردام شروع کن برای نهایا خوندن

ما بینشم تست بزن بعد نهایام وقت داری

خواستم بهت بگم هنوز وقت هستتت

اول آرامش خودتو حفظ کن روحیتو بالا نگه دار انگیزه بده به خودت هی نگو کم خوندم بگو من خیلی هم خوب بلد ...

نمیتونم به چیزی که واقعیته امید واهی بدم همینطوری نباید بزارم از اینجا به بعد از دستم بره رفیق اگه تجربه داری راهنماییم کن

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

خدا نگذره از اون مافیا هایی که به خاطر جیب خودشون کنکور رو گذاشتن باشه 😞  کنکور تا الان باید ...

بخدا نفهمیدم چجوری ۲۰ سالم شد از ته قلب میگم واقعن نفهمیدم

مشاور نمیخواد فقط هدفتو بزار جلو چشمت بگو من بهش میرسم هنوز 40روز تا کنکور وقت داری صبح ساعت 6که بید ...

بنظرت بهتر نیست چیزی حذف کنم؟ گل گفتی گوشیو باید کلن بزارم کنار هرچند باهاش کاری ندارم

نمیتونم به چیزی که واقعیته امید واهی بدم همینطوری نباید بزارم از اینجا به بعد از دستم بره رفیق اگه ت ...

من نه سال پیش کنکور دادم الان واسه ارشد میخونم از کنکور شما و زمانش و درساتون اطلاعی ندارم عزیزم اما از من به تو نصیحت خودتو فدای درس نکن خودتو اذیت نکن من یه زمانی مثل تو فکر میکردم الان پشیمونم 

از من به تو نصیحت برو دنبال علاقه و استعدادت ، نگو فلان رشته از نظر جامعه خوبه ... همون تحصیل کرده های ما الان بیکارن و افسرده !!! ولی کسیکه رفته دنبال استعدادش حتی شده بره دنبال نقاش، خیییلی موفق تر میشه !!! 

شاید درک نکنی چی میگم ولی اگه توی مسیری که مورد علاقته بری خیلی شادتر و خوشحال تر و با اعتماد به نفس تر میشی ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

آدم واقعا تا خودش تجربه نکنه به این حرفا نمی‌رسه ولی این که به خاطر جو جامعه یا دوستان یا اینکه خانواده چی میخان بریم تو مسیری که به دل خودمون نیست اشتباهه ما یه بار فرصت زندگی داریم چقدر بهتره تو زمینه استعداد و علاقه خودمون بریم من یه زمانی خیلی اهمیت میدادم که طبق خواسته پدر مادرم پیش برم الان به شدت پشیمونم. به نظرم کاری درسته که آدم توش از ته دل خوشحال باشه خودش خوشحال باشه نه واسه خوشحالی دیگران 

بنظرت بهتر نیست چیزی حذف کنم؟ گل گفتی گوشیو باید کلن بزارم کنار هرچند باهاش کاری ندارم

چون من نمیدونم شما چی خوندی چی نخوندی تو چه درسی قوی هستی و چه درسی ضعیفی

خود آدم بهتر همه میدونه چی به صلاحشه 

ولی درسو تا حد توانت بخون شد که نشد یه کاری راه بندازو کسب درآمد کن

از من به تو نصیحت برو دنبال علاقه و استعدادت ، نگو فلان رشته از نظر جامعه خوبه ... همون تحصیل کرده ه ...

من مسیری که میخوام یه چیزیه که حتی خانوادم مسخره کردن بخدا میخوام دیگه پشت کنکور نمونمم خسته شدم حالت تهوع دارم از رشته تجربی متنفرم، فقط میخوام قبول شم یه دانشگاه دولتی بیارم😭

چون من نمیدونم شما چی خوندی چی نخوندی تو چه درسی قوی هستی و چه درسی ضعیفی خود آدم بهتر همه میدونه چ ...

آره بخدا حرفاتون خیلی خوب بود همتون ممنونم ازتون استفاده میکنم بخدا منم بلاخره یه روزی دغدغه‌هام تموم میشه