2777
2789

لایک لطفا

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همیشه می مونه ، حتی وقتی بترکی و بعد ۲ سال هم برگردی باز تاپیک ها هستن

چرا اینجوریییی

اگه اینجوریه مردم عقل ندارن تواین سایت موندن

هیچکس فعالیت نکنه تابسته بشه سایت 

ینی چی برای نی نی یار پیام بفرستی کجابفرستیم ؟ 

قبلا فقط روزهای زوج ، تو یک تاپیک که برای حذف تاپیک های درخواستی بود ، نشانی رو کپی میکردیم و حذف میشد ، بعد اومدن گفتن دیگه اینجوری نیست ، باید بر ای خود نی نی یار تو پیام خصوصی بفرستی آیا حذف کنه ، یا نه ؟ 

الانم رفتم دیدم ، اونم برداشتن

قبلا فقط روزهای زوج ، تو یک تاپیک که برای حذف تاپیک های درخواستی بود ، نشانی رو کپی میکردیم و حذف می ...

هشتگ راه میندازم نینی یار بسته بشه 

چراباید اعتمادمردمو جلب کنن  بعد حذف نکنن اتفاقات شخصی مردم رو